Search

Βασίλισσες και Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ενώνουν τις δυνάμεις τους για την μικρή Χρυσοβαλάντω

Φιλικό αγώνα θα δώσουν για ένα πολύ καλό και σημαντικό σκοπό θα δώσει  η ομάδα “ΑΜΠΣ Βασίλισσα Θράκης” και η ομάδα της “Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης” που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την μικρή Χρυσοβαλάντω.

Η μικρή Χρυσοβαλάντω είναι μόλις ενός έτους και παρουσιάζει μια σπάνια ασθένεια, η οποία είναι ιδιαίτερα κοστοβόρα για να αντιμετωπιστεί, και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αγγλία.

Η ευαισθησία των δύο ομάδων άμεσα έφεραν την συμφωνία να διεξάγουν έναν αγώνα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 15:30 στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης με συμβολική είσοδο 1 ευρώ ώστε να ξεκινήσει η προσπάθεια στήριξης στην αντιμετώπιση της ασθένειας και ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα βρει μιμητές.

Για μια ακόμη φορά οι δύο ομάδες της Ξάνθης δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο αλλά και την έμπρακτη αλληλεγγύη των Ξανθιωτών προς το συνάνθρωπο καθώς είναι δεδομένο πως θα υπάρξει μεγάλη στήριξη. Άλλωστε δεν είναι απαραίτητο κάποιος να πάρει εισιτήριο και να πάει στο ματς αλλά για να στηρίξει αυτή την μεγάλη προσπάθεια ενισχύοντας την μεγάλη προσπάθεια να μαζευτεί ένα ποσό ικανό να βοηθήσει την μικρούλα που χρειάζεται τους συμπολίτες της σε αυτή την δύσκολη περιπέτεια που έχει μπει.

Διάθεση εισιτηρίων στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης κ.Κουτρουλος Αποστολος τηλ. 6945556534 και στο 2ο χλμ Ξάνθης – Λαγους ( fresh co ) κ. Μουρτζανος Χρήστος τηλ. 6978997816

Share it