Search

Photos: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πανθρακικό που υποχρέωσε την Βιστωνίδα Κοπτερού στην πρώτη της ήττα!

Με το διπλό της νίκης έφυγε από το Κοπτερό ο Πανθρακικός, επικρατώντας με 0-1 της Βιστωνίδας!

Σε ένα φτωχό ματς από πλευράς ευκαιριών, που κρίθηκε κυρίως στην δύναμη και στις προσωπικές ενέργειες οι πράσινοι ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι, προσπαθώντας να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο, με τον αγωνιστικό χώρο ωστόσο να μην τους βοηθά σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλη η Βιστωνίδα έδειξε και σήμερα, όπως και στις πρώτες αγωνιστικές πως το δυνατό της σημείο είναι οι στημένες φάσεις.

Το σύνολο του Μουμίν Οντέρ, που κυριάρχησε στο ψηλό παιχνίδι, έμοιαζε απειλητικό σε κάθε γέμισμα που γινόταν στα καρέ του Πουλακίδα, προσπαθώντας μέχρι και το τέλος να φτάσει έστω στην ισοφάριση και να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη και προσπαθούσαν να διατηρήσουν το εύθραυστο 0-1. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να υποστούν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, με το πρώτο μόλις τέρμα που δέχθηκαν και ο Πανθρακικός να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Στο 24ο λεπτό, στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού, ο Θωμάς έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Ηλίας Ξενοδοχίδης που ακολούθησε την πορεία της μπάλας, με μια διαγώνια, μακρινή κεφαλιά, από το ύψος της περιοχής, πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ για το 0-1. Στο 29′ το σουτ του Θωμά μπλόκαρε ο Εφτούν, ενώ στο 31′ μετά το φάουλ του Μαγκούτα, ο Γιώργος Αραμπατζής που βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, έχασε το κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 65′ το φάουλ του Μαγκούτα κατέληξε στα χέρια του Πουλακίδα και στο 70′ έπειτα από σέντρα του Μαγκούτα, ο Αλεξακούδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με την προβολή του να περνά άουτ. Στο 84′ το σουτ του Χατζηιωαννίδη έδιωξε με τις γροθιές ο Εφτούν και στο 86′ το φάουλ του Χακάν, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Εφτούν, με το 0-1 να παραμένει κάπως έτσι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζιώτζιος που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Παναγιωτίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιστωνίδα Κοπτερού (Μουμίν Οντέρ): Μπουτσακτσή Εφτούν, Μαγκούτας, Ζουμπιάδης (46′ Ραμαδάν Σινάν), Αλεξακούδης (85′ Μουσταφά Σεμήχ), Ντεμίρ Χουσεΐν, Θεοδωρίδης, Χαρταλάμης (79′ Τομπά Τζοσκούν), Αραμπατζής Μ., Αραμπατζής Γ., Σεφκέτ Σελήμ, Μοεμίν Ντογουκάν.

ΑΠΣ Πανθρακικός (Κώστας Γεμενετζής): Πουλακίδας, Τσαγκαλίδης, Τσορτανίδης, Χασάν Μέριτς, Παπαδόπουλος, Βελή Μεμέτ Χακάν, Χατζηιωαννίδης (90′ Παύλου), Θωμάς (67′ Καραγιαννίδης), Γρίβας (84′ Ξενάκης), Μουρατίδης, Ξενοδοχίδης Η. (55′ Σαμαράς).

Share it