Search

Το ευχαριστώ στον Εθνικό και τα παράπονα για την..”έξυπνη” διαιτησία από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Οι ασπρόμαυροι με ανακοίνωσή τους μετά το τέλος του ματς, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησαν τον Εθνικό για την φιλοξενία, ενώ αναφέρθηκαν και στο κομμάτι της διαιτησίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κοσμίου:

“Για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 2-0 στο “Φώτης Κοσμάς” από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι ασπρόμαυροι αγωνίζονταν με παίχτη λιγότερο από το 16° λεπτό της αναμέτρησης καθώς ο διαιτητής Πουλικίδης κατόπιν συνεννόησης με τον α’ βοηθό έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Δημοσθένους με την απόφαση αυτή να χαρακτηρίζεται αρκετά αυστηρή. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Εθνικός μπήκε μπροστά στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίτσιου. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που δημιουργήθηκε λόγω της αποβολής, οι παίχτες του Σάββα Αϊβάζη ήταν αυτοί που ήλεγχαν τον ρυθμό αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να περιμένουν στο μισό γήπεδο. Στο 81′ εξαιτίας ενός “φθηνού” λάθους της άμυνας, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με σκόρερ τον Καρακασίδη. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Βουλγαρίδης κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με τον νεαρό να αστοχεί και το σκορ να παραμένει 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Εθνικού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας.

Ως ΠΑΟΚ Κοσμίου δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με τις διαιτητικές αποφάσεις όμως η σημερινή πολύ…έξυπνη διαιτησία δεν μας αφήνει καθόλου ευχαριστημένους.

Share it