Search

Οι δηλώσεις Κρεούζη και Μπενίτεθ μετά το ματς της ΑΕ Κομοτηνής με Ολυμπιακό

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη, που κόντραρε στα ίσια τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα στο 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής, κατάφερε και φάνηκε ανταγωνιστική και απέναντι στον Ολυμπιακό, κατά διαστήματα,  αλλά ηττήθηκε με 3-1.

Μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο Εβρίτης τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως είναι ευχαριστημένος για την προσπάθεια των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως αν δεν τραυματιζόταν ο Χριστόφας ενδεχομένως η ομάδα του να μπορούσε κάτι καλύτερο στο 4ο σετ.  Απο την άλλη ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ,  στάθηκε στην 32η συνεχόμενη νίκη αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχε η ομάδα του σε κάποια σημεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών

O προπονητής του ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Παρόλο που είχαμε πολύ πρωινό ξύπνημα για το ταξίδι βγάλαμε ενέργεια. Πήραμε ότι μπορούσαμε και ότι μας άξιζε. Ίσως εάν δεν τραυματίζονταν ο Χριστόφας να διατηρούσαμε το ρυθμό μας και να κάναμε κάτι καλύτερο στο 4ο σετ. Ο Ολυμπιακός έχει άλλα στάνταρ και είναι άλλου επιπέδου ομάδα. Μάλιστα όταν έπιανε ρυθμό έκανε τη διαφορά στο γήπεδο. Κι εμείς δεν πήγαμε άσχημα. Πιάσαμε τα όρια μας και αυτό με ευχαριστεί. Έρχεται ο αγώνας με την ΑΕΚ και θα προσπαθήσουμε για την πρώτη μας νίκη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε: «Είναι σημαντικό που φτάσαμε τις 32 συνεχόμενες νίκες. Είναι πολύ μεγάλος αριθμός αγώνων και είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο. Αυτό όμως είναι στατιστικό στοιχείο και εμείς συγκεντρωνόμαστε στη απόδοση μας, ώστε να βρίσκουμε όλο και περισσότερο το ρυθμό μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Σήμερα για τρισίμιση σετ ήμασταν πολύ καλοί και ελέγχαμε το ρυθμό. Όταν στο τρίτο σετ χάσαμε τη συγκέντρωση μας δώσαμε την ευκαιρία στην Κομοτηνή να μειώσει αλλά στη συνέχεια επανήλθαμε και φτάσαμε στη νίκη. Τεχνικά, τακτικά αλλά και από άποψη ρυθμού ελέγξαμε το παιχνίδι και φτάσαμε σε μια ακόμα νίκη».

Share it