Search

“Λύτρωση” στο φινάλε με Κοτόπουλο για τους Νέους της Ξάνθης που πλησίασαν στην κορυφή!

Με τέρμα της “χρυσής αλλαγής”, Νεκτάριου Κοτόπουλου στο 89′ η ομάδα Νέων της Ξάνθης συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννενα, νίκη που την φέρνει σε απόσταση ενός πόντου απο την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων η Κ-19 της Xanthi FC την Κυριακή το πρωί (11:00) στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή  σε ένα αρκετά δυνατό ματς με ελάχιστες στιγμές στις δύο εστίες σε έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που είχε πέσει, κατάφερε με «χρυσή» αλλαγή τον Κοτόπουλο να βρει τον τρόπο να σκόραρει στο 89′ και να διαμορφώσει το τελικό 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο 89ο λεπτό. Πλέον η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στους 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, πετυχαίνοντας παράλληλα την τρίτη διαδοχική νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας με βοηθούς τους Δεδονάκη και Ζαχαρία της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Γιανναράκης, Γράβας (87′ Κοτόπουλος), Τενεκές, Τσάπαρης, Φάκης (87′ Παχούμης), Τσιλιγγίρης (78′ Φροσύνης), Γκατζόγιας.

Share it