Search

Επιστροφή στην κορυφή με νίκη επί της ΑΕ Ξάνθης για τον Άρη Πετεινού!

Μετά την ισοπαλία στη Νεάπολη η επιστροφή στις νίκες έμοιαζε μονόδρομος για τον Άρη Πετεινού κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης, με τους παίκτες του Άρη μετά απο μια καλή εμφάνιση να φτάνουν στην άνετη νίκη με 2-0.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη μπήκε απο τα πρώτα κιόλας λεπτά πολύ επιθετικά θέλοντας να επιβεβαιώσει πως είναι το φαβορί κόντρα στο νεανικό σύνολο της ΑΕΞ, και μετά απο 2-3 πολύ καλές στιγμές με Καμπουρίδη και Μπουρλόγλου τελικά ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 32′ με τον Γαβρίηλ Καμπουρίδη με ωραίο τελείωμα να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, που θα μπορούσε να πετύχει και  δεύτερο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους αν ήταν ποιο προσεκτική.

Και στο δεύτερο μέρος παρόμοιος ο ρυθμός με τους γηπεδούχους να χάνουν την μια ευκαιρία μετά την άλλη, με την ΑΕΞ όμως μετά το 70′ να αναθαρρεί και να προσπαθεί με κόντρα επιθέσεις να πάρει τους πρώτους της βαθμούς καθώς όσο έμενε το 1-0 οι φιλοξενούμενοι ήταν ζωντανοί στο κυνήγι του ματς. Το ματς “καθάρισε” ο Αντώνης Τσακιρούδης που μετά την επιστροφή του απο τον τραυματισμό που τον κράτησε καιρό εκτός επέστρεψε δυναμικά και με γκολ, κάνοντας το 2-0στο 85′. Πολύ σημαντική η επιστροφή Τσακιρούδη που αυξάνει τις επιθετικές λύσεις του Άρη.

Ξανά στην κορυφή η ομάδα του Πετεινού που στρέφει την προσοχή της στην επικίνδυνη έξοδο της ερχόμενης αγωνιστικής στην Κεντητή, ενώ ακόμη μια δύσκολη αποστολή έχει η ΑΕΞ που θα αντιμετωπίσει την  Αναγέννηση Θαλασσιάς με τους παίκτες της ΑΕΞ να αναζητούν ακόμη την πρώτη νίκη που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σουρουτζίδης, με βοηθούς τους Τζεβελεκίδη και Κοτινούδη

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης(85′ Βαρυτιμιάδης), Δασκαλάκης, Θεοδωρίδης, Ρέβης, Φλώρος(85′ Κατράνας), Μπουρλόγλου(82′ Σερίφογλου), Πουτακίδης, Καμπουρίδης, Κουκουρίγκος, Καντηλάφτη(77′ Τσακιρούδης)

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ: Ομέρογλου, Κίρατζη, Μολλά, Τζαμπάζ, Χασάν Κεχαγιά, Μπακάλ, Χαραλαμπίδης, Σαλήογλου(85′ Μουμίνογλου), Παπανίκας, Σνιμσίκοφ(52′ Ιακωβίδης)), Χατζή(25′ Δουρμούς), Μεμέτογλου(75′ Αλήμπαση)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it