Search

Pre Game: Tips πριν από την σέντρα για την 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (16:00 LIVE SportsAddict)

Με ενδιαφέροντα και αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια σε όλα τα μέτωπα συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ξάνθης με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής, στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, την ζωντανή εξέλιξη της οποίας και  αυτό το Σάββατο θα παρακολουθήσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το SportsAddict.gr.

Στην Θαλασσιά η πρωτοπόρος Αναγέννηση υποδέχεται τον Απόλλωνα Ξάνθης με τους γηπεδούχους να καλούνται να βγουν αλώβητη απο ακόμη μια δύσκολη αποστολή. Ενώ την ίδια ώρα ο Άρης θα υποδέχεται στον Πετεινό την αλλαγμένη ΑΕ Ξάνθης που ακόμα δείχνει να ψάχνεται.

Πολύ ενδιαφέρον ματς έχουμε στον Ζυγό με τον Ηρακλή να υποδέχεται την φορμαρισμένη Κεντητή με την οποία ισοβαθμεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, σε ένα πολύ δυνατό  και ενδιαφέρον τεστ και για τις δύο ομάδες. Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές έχουν οι έτερες δύο ομάδες που βρίσκονται στην τρίτη θέση, με την Βιστωνίδα να δοκιμάζεται στο Εράσμιο κόντρα στην Κεσσάνη στο ντεμπούτο του Γιώργου Γκούρτσα στον πάγκο της, ενώ ο Εχίνος δοκιμάζεται στην Διομήδεια κόντρα στον Απόλλωνα.

Τέλος αρκετά δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι αναμένετε στο Δροσερό μεταξύ δύο ομάδων που προέρχονται απο μεγάλες νίκες, με τον  Φίλιππο να θέλει την πρώτη εντός έδρας νίκη της χρονιάς για να δώσει συνέχεια στο διπλό μέσα στον Εχίνο, το έργο του όμως δεν θα είναι εύκολο έχοντας να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ερμή Μάνδρας που έχει πάρει τα πάνω του.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Το Μεζεδοπωλείο Πεύκα σε περιμένει στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 για να γίνει η καθημερινή σας απόλαυση με γευστικούς μεζέδες και πλούσιο σε αρώματα τσίπουρο και ότι άλλο επιθυμείτε, όλα από διαλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και τις καλύτερες τιμές. Τι περιμένεις μια επίσκεψη θα σε πείσει

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 16:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Κεντητή (Ελευθεράκης, Οτουζμπίρ, Σπάρταλης)

Γήπεδο Ερασμίου: Κεσσάνη Ερασμίου – Βιστωνίδα  (Γιαπουτζής, Χρυσέλης, Ιωαννίδης)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – ΑΕ Ξάνθης  (Σουρουτζίδης, Τζεβελεκίδης, Κοτινούδης)

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – Ερμής Μάνδρας  (Ουζουνίδης, Βαχαβιώλος, Μπένος)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Απόλλων Ξάνθης  (Γκαϊτατζής, Ζαφειρίου, Τζιβαρτζίδης)

Γήπεδο Διομηδείας: Απόλλων Διομηδείας – Εχίνος Σπορ  (Γκράνας, Κτίστης, Δρακίδης)

Αστέρας Μαγικού – Άτλας Σελίνου   0-3α.α.

Share it