Search

Pre Game: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης! (16:00 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!

Πέμπτη αγωνιστική σήμερα, παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion! Οι 12 μονομάχοι του πρωταθλήματος αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, μιας που η κούρσα της ανόδου και της παραμονής έχει ξεκινήσει για τα καλά. Τα πράγματά αγωνιστική με την αγωνιστική θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τομείς του πρωταθλήματος, με την σημερινή να περιλαμβάνει έξι άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις και των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 15:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέσα από τον απολογισμό της, όπως επίσης και τα αποτελέσματα στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης σε Γ’ και Δ’ Όμιλο, αλλά και τον συνολικό απολογισμό της 1ης αγωνιστικής του στην δεύτερη τη τάξη διοργάνωση της ΕΠΣ Θράκης. Τέλος να υπενθυμίσουμε πως λόγω της Εθνικής εορτής, έχουμε αγωνιστική δράση μόνο σήμερα στην ΕΠΣ Θράκης, με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης να μετατίθενται για μια εβδομάδα αργότερα!

Πάμε να ξεκινήσουμε την βόλτα μας στα σημερινά παιχνίδια, αρχής γενομένης από τους Αγίους Θεοδώρους, εκεί όπου ο Σπάρτακος αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Οι γηπεδούχοι έφυγαν με το διπλό την προηγούμενη αγωνιστική από τους Προσκυνητές, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη σε ένα κομβικό για αυτούς σημείο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σπάρτακος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον νέο του προπονητή, ενώ για το σημερινό ματς δεν υπολογίζονται οι Θεοδωρίδης, Κακουλίδης, Κόγιος, Παρασκελίδης και Παπαδογιωργάκης. Από την άλλη ο Μέγας θα μεταβεί στους Αγίους Θεοδώρους χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής, με μοναδικούς απόντες τους Αντωνιάδη και Βιόπουλο που σήμερα εκτίουν την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας τους. Είναι μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύονται οι γαλανόλευκοι, ωστόσο δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών για την ομάδα που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην Ξυλαγανή σε ένα ματς αρκετά αμφίρροπο, ο τοπικός Ορφέας υποδέχεται την Δόξα Προσκυνητών. Οι δύο ομάδες δεν έχουν νίκη μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, μιας που την περασμένη Τετάρτη νίκησαν εκτός έδρας την Γρατινή για τον θεσμό του Κυπέλλου, την στιγμή που η Δόξα γνώρισε νέα ήττα από τον Πολύανθο. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς και για τους δύο αντιπάλους, με τον μεν Ορφέα να μετρά την απουσία του Μακίδη και την δε Δόξα τις απουσίες των Γκαρνάκη, Λουκίσσα, Καρατζίδη και Καλαϊτζάκη. Στα θετικά για την ομάδα του Γιάννη Πουρλιάκα η ενδεχόμενη επιστροφή του Κούσανδα.

Στους Υφανταί η Αναγέννηση Παγουρίων φιλοξενεί την Δόξα Σώστη. Αμφότερες οι δύο ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, προέρχονται από την πρώτη τους ήττα. Μοναδική εκκρεμότητα πλέον η αντίδραση που θα βγάλουν σήμερα, με την Δόξα μάλιστα να προέρχεται και από μεσοβδόμαδο νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου. Πέραν του μόνιμα απόντα Μαγδαληνού, ο Μεμέτ Μεμέτ δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα, ενώ χωρίς τον Καραπάτσιο θα παραταχθεί η Δόξα του Σάκη Δανίδη.

Στην Στρύμη ο Ορφέας αντιμετωπίζει την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που με βάση την βαθμολογία έχει ως ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου, ωστόσο τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στο γήπεδο, με τον Ορφέα να προέρχεται από τον πολύ σημαντικό κερδισμένο βαθμό στην Γρατινή, αποδεικνύοντας περίτρανα το τελευταίο ρητό. Για τους γηπεδούχους εκτός είναι οι Γλαντζίνας, Μακρής, Τσιακλίδης, Βασταρδέλης, Νίτας και Κουτρουλός, ενώ επιστρέφει ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αργύρης Χαλβατζής. Πασχάλης και Καρβουνιάρης εκτός για την Δόξα.

Στο σπουδαιότερο ντέρμπι της αγωνιστικής, που θα ξυπνήσει μνήμες από το περσινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, Βιστωνίδα Κοπτερού και ΑΠΣ Πανθρακικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Κοπτερό, στο δυτικότερο γήπεδο που είναι “ενεργό” αυτή τη στιγμή στον νομό. Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο δεν χωρούν προγνωστικά. Η Βιστωνίδα διατηρεί ανέπαφη την εστία της μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ενώ μένει να φανεί πόσο επηρεασμένη θα παρουσιαστεί από την μεσοβδόμαδη ήττα για το Κύπελλο. Από την άλλη ο Πανθρακικός δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε την εβδομάδα που μας πέρασε και θα διεκδικήσει σήμερα στο Κοπτερό, ό,τι δεν κατάφερε πέρυσι, που όμως ήταν μια τελείως διαφορετική ομάδα. Πλήρεις και οι δύο ομάδες σε αυτό το ματς φωτιά.

Τέλος στις Σάπες, σε ένα ακόμα ματς με μεγάλη προϊστορία, η Ελπίδα υποδέχεται την Δόξα Γρατινής. Αμφότερες οι δύο ομάδες δεν θυμίζουν μέχρι στιγμής την περσινή τους εικόνα, με αρκετά προβλήματα και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να βρίσκονται προς το παρόν ένα κλικ πάνω, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης, από την οποία θα απουσιάσει ο Ρούφος για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν άδειο το απουσιολόγιό τους.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Προσκυνητών

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Σώστη

Ορφέας Στρύμης-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΑΠΣ Πανθρακικός

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Γρατινής

Share it