Search

Το τρίτο ημίχρονο της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με ανατροπές στην κορυφή! Σκόρερ και βαθμολογία

Με συνολικά 13 τέρματα να σημειώνονται, με δύο νίκες γηπεδούχων τρεις φιλοξενούμενων και μόλις μια ισοπαλία έπεσε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Απόλλωνας Ξάνθης αφού ανέκοψε το νικηφόρο σερί του Πετεινού έκανε ακριβώς το ίδιο και με την Θαλασσιά καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον φορμαρισμένο Παρσαντανιάν, ενώ άνετες νίκες πέτυχαν Άρης Πετεινού και Ηρακλής Ζυγού. Έστω και δύσκολα έφυγε με τη νίκη απο το Εράσμιο η Βιστωνίδα ενώ δύσκολη εκτός έδρας νίκη πέτυχε και ο Εχίνος στην Διομήδεια. Τέλος μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η Μάνδρα στο Δροσερό.

Στην αγωνιστική πάντως δεν έλειψαν οι αποβολές(2) αλλά και χαμένο πέναλτι απο τον Θώμογλου που δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο με την φανέλα της Κεσσάνης με γκολ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΔΩ

Την μετάδοση των σημερινών αγώνων αλλά και την βαθμολογία που ακολουθεί προσέφεραν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Το Μεζεδοπωλείο Πεύκα σε περιμένει στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 για να γίνει η καθημερινή σας απόλαυση με γευστικούς μεζέδες και πλούσιο σε αρώματα τσίπουρο και ότι άλλο επιθυμείτε, όλα από διαλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και τις καλύτερες τιμές. Τι περιμένεις μια επίσκεψη θα σε πείσει

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(5 αγωνιστικές)

1. Αναγέννηση Θαλασσιάς   13(17-3)

-. Άρης Πετεινού  13(12-4)

3. Ηρακλής Ζυγού  10(18-2)**

-. Εχίνος Σπορ  10(9-5)

-.  Βιστωνίδα  10 (4-4)

6.  Ερμής Μάνδρας   8(6-6)

7. Κεντητή   7(7-8)

-. Άτλας Σελίνου  7(6-8)

9. Απόλλων Διομηδείας  6(2-6)

-. Φίλιππος Δροσερού  6(5-10)

11. Απόλλων Ξάνθης  5(10-11)

12.  Κεσσάνη Ερασμίου  3(3-13)

13. ΑΕ Ξάνθης   0(3-22)

14. Αστέρας Μαγικού    -*

*Έχει μηδενιστεί και αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα.

** Ο Ηρακλής Ζυγού ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2

Share it