Search

Διπλασιασμοί σε Νησί και Τουλούζη

Πολύ γεμάτο είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου, με σπουδαία παιχνίδια σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς στο foxbet.gr θα κρατήσουμε ένα από την Αγγλία και ένα από τη Γαλλία για να πληρωθούμε με τους διπλασιασμούς.

Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ

Στάθηκε όρθια η Σαουθάμπτον στο γειτονικό Μπόρνμουθ και απέσπασε το 0-0 από τους γηπεδούχους. Έβαλε έτσι τέλος σε ένα σερί τριών ηττών που είχε. Αγνοεί ακόμα πάντως την εντός έδρας νίκη, ενώ αν δεν πετύχει ούτε σήμερα γκολ, τότε ισοφαρίζει το αρνητικό ρεκόρ του 2001, με πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς τέρμα. Από την άλλη, στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται η Νιούκαστλ, η οποία έρχεται από την ήττα με σκορ 1-0 από τη Μπράιτον. Όσες προσπάθειες και να κάνει ο Ράφα Μπενίτεθ για να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, η αλήθεια είναι πως δεν πείθουν οι «καρακάξες». Με την εικόνα που παρουσιάζουν, ο άσος αποκτά αξία σήμερα. Από τη στιγμή που βρίσκεται ψηλά, θα μπει στις επιλογές μας.

Τουλούζ – Μονπελιέ

Το αήττητο σερί που έτρεχε, έλαβε τέλος στη Ναντή, όπου ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από τη Ναντ. Εμφανίζει σημάδια ντεφορμαρίσματος το τελευταίο διάστημα, γεγονός που φάνηκε και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής. Όχι βέβαια πως έχει υλικό για να κάνει το κάτι παραπάνω. Στον αντίποδα, η Μονπελιέ παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο κόντρα στη Μπορντό και επιβλήθηκε με σκορ 2-0. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν μεστή εικόνα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει «χτίσει» ένα σερί εννιά συνεχόμενων ματς χωρίς ήττα. Θεωρητικά, μπορούν και απόψε να βρουν το γκολ και για αυτό βρίσκουμε λογική να στηρίξουμε το αμφίσκορο.

Share it