Search

Ο απολογισμός της 1ης αγωνιστικής στο Κύπελλο “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Με 24 τέρματα, 4 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων ξεκίνησε η φάση των ομίλων του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Με το δεξί ξεκίνησαν Ίασμος, Πανθρακικός και Σιδηροχώρι, ισόπαλοι αναδέιχθηκαν Σπάρτακος και Παγούρια, την Τετάρτη 17/10, ενώ την Τετάρτη 24/10 νίκες πέτυχαν Ξυλαγανή, Πολύανθος, Σώστης και Κόσμιο και την ήττα γνώρισε η κάτοχος του τίτλου Δόξα Προσκυνητών!

Α’ όμιλος

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Αναγέννηση Παγουρίων 0-0

Στο μοναδικό ματς που έληξε ισόπαλο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Αναγέννηση Παγουρίων κόλλησαν στο μηδέν, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το ματς με 10 λόγω της αποβολής του Παπαδογιωργάκη.

Αετός Μίσχου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-6

Εύκολο έργο είχε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου κόντρα στον Αετό Μίσχου. Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη επικράτησε με 1-6 χάρις τα τέρματα των Λεφή, Κεφαλούκου που σκόραραν από δύο φορές, Κόσιη και Παπακωνσταντίνου. Το μοναδικό γκολ του Αετού σημείωσε ο Μουσταφά Ισμαήλ.

Β’ όμιλος

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Στρύμης 3-0

Χωρίς να ανεβάσει ρυθμούς ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου νίκησε με 3-0 τον Ορφέα Στρύμης. Δραγανίδης, Ρομπέρ και Γιαννακιτσίδης διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΑΠΣ Πανθρακικός – Ελπίδα Σαπών 2-0

Την δεύτερή του νίκη στην σεζόν πέτυχε ο Πανθρακικός στις 17 Οκτωβρίου με το 2-0 επί της Ελπίδας Σαπών, χάρις τα τέρματα των Γρίβα και Τσορτανίδη.

Γ’ Όμιλος

Δόξα Γρατινής-Ορφέας Ξυλαγανής 0-3

Την πρώτη του νίκη για φέτος πραγματοποίησε και ο Ορφέας Ξυλαγανής μετά το 0-3 επί της Δόξας Γρατινής. Ο Ιωάννου σκόραρε δύο φορές, ενώ το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ πρόσθεσε και ο Οσμάν Χασάν.

Κομψάτος Πολυάνθου-Δόξα Προσκυνητών 1-0

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής πέτυχε ο Κομψάτος Πολυάνθου. Η ομάδα του Φώτη Κωνσταντινίδη που έχει ξεκινήσει με εκπληκτικό τρόπο την σεζόν, νίκησε και την Δόξα Προσκυνητών. Η επιτυχία του Κομψάτου είναι διπλή μιας που τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, ενώ η Δόξα είναι και η κάτοχος του τροπαίου. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Στογιαντσάκης, που έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του ανήμερα των γενεθλίων του!

Δ’ Όμιλος

Δόξα Σώστη-Βιστωνίδα Κοπτερού 1-0

Με 1-0 επικράτησε η Δόξα Σώστη της Βιστωνίδας Κοπτερού, σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα τέρματα. Ο Πυλαρινός ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης.

ΑΟ Αρσακείου-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-7

Χωρίς να δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ Κοσμίου έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Μύστακα κόντρα στον ΑΟ Αρσακείου, νικώντας με 0-7. Σκόραραν Τριαντός Νάνος, Ρουμπιές, Φιλιππίδης, Καρασιούνας και δύο φορές ο Τζατζανάς.

Θυμηθείτε την βαθμολογία σε Α’ και Β’ Όμιλο!

Θυμηθείτε την βαθμολογία σε Γ’ και Δ’ Όμιλο!

Share it