Search

Παρελθόν από τις Καστανιές ο Μυλωνάς, ανακοινώνεται απ’ τον Ορέστη!

Στο πρόσωπο του Παναγιώτη Μυλωνά φαίνεται πως βρήκαν οι διοικούντες του Ορέστη Ορεστιάδας τον αντικαταστάτη του Σάκη Ζησίδη.

Ο Άρδας Καστανεών ανακοίνωσε πριν από λίγο την λύση της συνεργασίας με τον κ. Μυλωνα και σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr πιθανόν και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από τον Ορέστη.

Η ανακοίνωση του Άρδα:

Ανακοινώνουμε προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδα μας πως, έπειτα απο το χθεσινοβραδινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφασίσαμε να κάνουμε δεκτό το αίτημα του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας Μυλωνά Παναγιώτη να αποχωρήσει απο αυτήν και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της επιθυμίας του.

Αυτή ήταν μια εξέλιξη την οποία και δεν περιμέναμε και πόσο μάλλον δεν ήταν αυτή η επιθυμία μας.

Παρ’όλα αυτά :
Σαν διοίκηση που αντιπροσωπεύουμε την μεγάλη οικογένεια του Μ.Α.Σ. Άρδα Καστανεών το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προστατέψουμε το πλάνο που έχουμε θέσει, να το ενισχύσουμε σαν ιδέα και – κόντρα σε όποιον προδίδει ένα όραμα, μια ιδέα, μια οικογένεια – να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε.

Ο Άρδας δεν μένει σε πρόσωπα και καταστάσεις, θα γίνει ιδέα επειδή κάποιοι μας το πιστέψαμε και το πιστεύουμε.. Και σίγουρα κάποιοι “κύριοι”, είτε είναι “μέλη”, είτε εκπροσωπούν “την πόλη”, είτε το…”όραμα” (για το 2018-19 τουλάχιστον, την στιγμή που η δική μας παρέα έγινε διοίκηση και εκπροσωπούμε με συνέπεια και ταπεινότητα την εικόνα του Άρδα μας απο το 2009), θα μας βρουν μπροστά τους…

Εντός εβδομάδας θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του

Share it