Search

Οι δηλώσεις Χρήστου Σαμαρά και Κυριάκου Κετσιεμενίδη μετά το ματς της Ασπίδας με Νέστο

Βαριά εντός έδρας ήττα υπέστη η Ασπίδα Ξάνθης, που ηττήθηκε με 0-4 απο το Νέστο Χρυσούπολης στο ΔΑΚ Ξάνθης.

Όπως ήταν λογικό το κλίμα στις δύο πλευρές ήταν εντελώς διαφορετικό, απόλυτα ικανοποιημένοι στο Νέστο για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα σκοράροντας ξανά 4 τέρματα, ενώ απο την άλλη κατήφεια και στεναχώρια για την ήττα στην ξανθιώτικη πλευρά με τον Χρήστο Σαμαρά να προβληματίζεται και για τη νέα απώλεια που υπέστη η ομάδα του όχι με τραυματισμό αλλά με αποβολή αυτή την φορά.

Απο την άλλη ο ξανθιώτης τεχνικός του Νέστου, Κυριάκος Κετσιεμενίδης τόνισε πως η εικόνα του Νέστου όσο θα περνά ο καιρός θα γίνεται ακόμη καλύτερη ενώ έριξε το βάρος στο μεγάλο ματς με την Καβάλα που έρχεται.

Στην συνέντευξη που έδωσαν με το τέλος του αγώνα στο Sportsaddict οι δύο προπονητές δήλωσαν:

Χρήστος Σαμαράς: “Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με αρκετούς και σημαντικούς τραυματισμούς που μας επηρέασαν αρκετά στο κομμάτι της προετοιμασίας μας για το ματς με τον πολύ δυνατό και πλήρη αντίπαλο όπως ο  Νέστος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, κρατούσαμε σχετικά εύκολα μακριά απο την εστία ματς το Νέστο, όμως για ακόμη ένα ματς σταθήκαμε άτυχοι με την αποβολή του Θεοφυλάκη να αλλάζει τις ισορροπίες και απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα το έργο μας έγινε ακόμη ποιο δύσκολο. Παρά την ήττα και το σκορ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τις μάχες που έδωσαν καθώς δεν παράτησαν σε κανένα σημείο το ματς. Αφήνουμε άμεσα στην άκρη αυτό το ματς και πλέον θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα συγκεντρωθούμε εξ’ολοκλήρου στο πολύ σημαντικό ματς του Σαββάτου με τον Ορφέα.  Είχαμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα με δυνατές ομάδες, όμως μετά το Σάββατο το πρόγραμμα γίνεται λίγο ποιο στα μέτρα μας, και εκεί εμείς θα κάνουμε την μεγάλη προσπάθεια μας για να μπορέσουμε να σωθούμε, όμως θα πρέπει σίγουρα να ανεβάσουμε την απόδοση μας. Καλή συνέχεια στο Νέστο Χρυσούπολης”

Κυριάκος Κετσιεμενίδης: ” Κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα που θα έχουν απώλειες πολλές ομάδες, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα και πολύ δεμένη, εγώ που είμαι και απο εδώ το γνώριζα απο πριν καλά αυτό. Στην αρχή το ματς δεν ήταν εύκολο για μας καθώς έπρεπε να σπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα της Ασπίδας, όμως η αποβολή έκανε ποιο εύκολο το έργο μας και το γρήγορο γκολ που σημειώσαμε τόσο  μετά την αποβολή όσο και με την έναρξη του δευτέρου μέρους μας έλυσε τα πόδια και μας έδωσε την ευκαιρία να μπορέσω να δώσω χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά της Ακαδημίας μας. Ξέραμε οτι η αντίπαλος μας ήθελε αποτέλεσμα για να ξεφύγει απο τις χαμηλές θέσεις, άλλωστε ξέρουμε εξαρχής πως στο φετινό πρωτάθλημα τίποτα δεν χαρίζεται και πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε ματς για να παίρνεις νίκες. Είμαστε σε πολύ καλή φάση αυτή την περίοδο, και πιστέψτε με ακόμη δεν έχετε δει τίποτα, αυτή η ομάδα όσο θα παίζει θα δένει και θα βελτιώνεται συνεχώς στο γήπεδο. Έχουμε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα μπροστά μας με το μεγάλο ματς με την Καβάλα αλλά και δύσκολα παιχνίδια με Πέρνη και Άβατο, παιχνίδια που πέρα απο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στο ποια ομάδα θα πάρει καλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια. Καλή συνέχεια στην Ασπίδα Ξάνθης και περαστικά στα παιδιά της ομάδας που είναι τραυματίες.”

Share it