Search

Με τις “ευλογίες” Μητσοτάκη πήρε το χρίσμα της Ν.Δ. για τις Περιφερειακές ο Χρήστος Μέτιος!

Το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο Χρηστο Μέτιο ανακοινώθηκε από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το απόγευμα της Τρίτης.

Η ανακοίνωση έδωσε τέλος σε ένα έντονο παρασκήνιο αρκετών εβδομάδων και κάθοδο στην Αθήνα όσων μελών της παράταξης διαφώνησαν με την επιλογή της ηγεσίας της ΝΔ για την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη ενώ είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διάφορες μετακινήσεις υποστηρικτών για διάφορα πρόσωπα που εξέφρασαν την επιθυμία. Την ανεπιφύλακτη στήριξή του στην επιλογή του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου εξέφρασε και ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντος, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ενώ η ενημέρωση της ΝΔ αναφέρει:

“Συναντήσεις με τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, κ. Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο είχε το μεσημέρι ο Aρχηγός της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την επισημομοποίηση της υποψηφιότητας του βουλευτή κ. Γιώργου Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία «κλείδωσαν» πλέον όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηριχθεί ο νυν Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.”

Share it