Search

Μεταγραφική έκπληξη με 25χρονο πρώην παίκτη Super League απο τον Πανσερραϊκό!

Λίγες μέρες μετά την βαριά ήττα απο την Καβάλα, ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε την πιο «ηχηρή» μεταγραφή του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νίκου Αναστασόπουλου.

Ο 25χρονος αμυντικός χαφ (γεννήθηκε στις 01.02.1993 στη Σπάρτη) έχει 35 συμμετοχές στη Super League με τη Λάρισα και τη Λαμία. Μάλιστα ήταν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στη Λάρισα και έχει συνδέσει την παρουσία του με την άνοδο της ομάδος στην Super League και την παραμονή της στην κατηγορία. Την περίοδο 2017-18 ο Σπαρτιάτης αμυντικός αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με τη φανέλα της Λαμίας στην κορυφαία κατηγορία της χώρας και ο ίδιος ζήτησε να μην συνεχίσει για οικογενειακούς λόγους.

Πολύ γρήγορα ήρθε πρόταση από την Κέρκυρα (άλλωστε η αξία του παίκτη είναι αναμφισβήτητη) κι έτσι ο Αναστασόπουλος συμφώνησε με την ομάδα με την οποία αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια κυπέλλου (το πρωτάθλημα ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο) αλλά οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού αντιλαμβανόμενοι ότι οι «κόκκινοι» χρειάζονται έμπειρους παίκτες κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Γ εθνική αφού έχει και 57 συμμετοχές και 2 γκολ στη Football league με τη Νίκη Βόλου, την Παναχαϊκή και τη Λάρισα με την οποία πανηγύρισε άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός καθώς από σήμερα παίκτης της ομάδας είναι ο Νίκος Αναστασόπουλος. Ο 25χρονος (01/02/1993) αμυντικός μέσος με παραστάσεις σε Super League (35 συμ. / 1 γκολ) και Football League (24 συμ. / 1γκολ) ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Λάρισα, Λαμία, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή και ΑΟ Κέρκυρα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “λιονταριών” θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Share it