Search

Άντεξε για ένα ημίχρονο η καλοστημένη ΑΕΚ του Ουζουνίδη! “Καθάρισαν” σε ένα δίλεπτο οι αστέρες της Μπάγερν Μονάχου

Η ΑΕΚ το πάλεψε απέναντι στην σπουδαία και γεμάτη αστέρες Μπάγερν Μονάχου. Με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να στέκεται εξαιρετικά για 60 λεπτά, όμως μέσα σ’ ένα δίλεπτο, οι Βαυαροί πέτυχαν δυο γκολ και “σκότωσαν” τις ελπίδες της Ένωσης να πάρει κάτι από το ματς και έφεραν την ήττα με 2-0

Πάνω που πίστεψε ότι μπορεί να αγγίξει τον θρίαμβο, η «Ένωση» έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, με τους Βαυαρούς να τη σκοτώνουν σε ένα δίλεπτο (2-0).  Τα γκολ των Μαρτίνεθ και Λεβαντόφσκι υπέγραψαν το πρώτο διπλό της ομάδας του Κόβατς στο φετινό Champions League, που δεν εμπόδισε 60.000 κόσμου να χειροκροτήσει την πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη μεγάλη προσπάθειά της.

Οι πιθανότητες ήταν εξαρχής εις βάρος της ομάδας του Εβρίτη τεχνικού αλλά και του Κομοτηναίου αρχηγού της Ένωσης, Πέτρου Μάνταλου που αγωνίστηκε για 76′ λεπτά. Μέχρι και το 60ο λεπτό, όμως, τις αψηφούσε. Με πάθος, με συγκέντρωση, με τρέλα και με την υποστήριξη 60.000 υπέροχων τύπων που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Όταν απέναντι είναι η Μπάγερν Μονάχου, όμως, μάλλον δεν αρκούν όλα αυτά. Αντιθέτως, αρκούν δύο λεπτά στους Βαυαρούς για να βάλουν δύο γκολ και να νικήσουν την ΑΕΚ, η οποία μαζεύει εμπειρίες στο φετινό Champions League αλλά όχι βαθμούς, τουλάχιστον προς το παρόν. Μαρτίνεθ και Λεβαντόφσκι τα γκολ των Γερμανών, με τους οποίους η Ενωση θα πρέπει να τα ξαναπεί σε δύο εβδομάδες στο Μόναχο.

ΑΕΚ(Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Χουλτ, Γαλανόπουλος (85’ Γκάλο), Σιμόες, Πόνσε, Κλωναρίδης (64’ Μπογέ), Μάνταλος (76’ Άλεφ), Μπακασέτας.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Σούλε, Χούμελς, Αλκάνταρα, Χάβι Μαρτίνεθ, Λεβαντόβσκι (84’ Βάγκνερ), Ρόμπεν, Χάμες (63’ Γκορέτσκα), Ραφίνια, Νάμπρι (74’ Μίλερ), Κίμιχ.

Share it