Search

Photos: Ματσάρα με 6 γκολ και 3 δοκάρια στο ματς του Απόλλωνα Ξάνθης με τον Άρη Πετεινού!

Το κορυφαίο, μέχρι τώρα, παιχνίδι της χρονιάς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στη Νεάπολη Ξάνθης για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Απόλλωνα Ξάνθης και του Άρη Πετεινού.Με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις με 6 γκολ και 3 δοκάρια!

Το τελικό 3-3 σε ένα τρομερά γεμάτο ματς άφησε γλυκόπικρη γεύση και στις δύο ομάδες, στους γηπεδούχους που είχαν το ματς στα χέρια τους προηγούμενοι τόσο 2-0 στο πρώτο μέρος όσο και 3-2 πέντε λεπτά πριν το τέλος. Ενώ στους φιλοξενούμενους μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση που απέφυγαν την ήττα ωστόσο έχοντας και τρία δοκάρια τους μένει η πίκρα της μη νίκης.

Η  αρχή του αγώνα ήταν ιδανική για τους γηπεδούχους που μόλις στο 4′ πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Σελβίδη ο Κατσιλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής και  με σουτ έκανε το 1-0. Ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι  πήραν  κεφάλι δύο τερμάτων όταν μετά απο εξαιρετική πάσα του Φωτιάδη ο Σταύρος Παρσαντανιάν με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Μετά το γρήγορο σοκ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν  να αντιδράσουν χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αρχικά στο 22′ όταν  μετά απο εξαιρετική κάθετη του Κουκουρίγκου ο Καμπουρίδης πρόλαβε την έξοδο του Καλαϊτζή όμως το πλασέ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 40′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Δασκαλάκη η κεφαλιά του Κουκουρίγκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η πίεση της ομάδας του Πετεινού συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν απο… αέρος! Στο 55′ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ρέβη σταμάτησε εντυπωσιακά ο Καλαϊτζής,  με την συνέχεια της φάσης να φέρνει την μείωση του σκορ καθώς μετά την εκτέλεση του κόρνερ απο τον Δασκαλάκη ο Καμπουρίδης πήρε την κεφαλιά για το 1-2. Στο 70′  οι φιλοξενούμενοι θα φέρουν το ματς στα ίσια όταν ο Παυλίδης θα πάρει την κεφαλιά για το 2-2, με την ομάδα του Πετεινού μάλιστα στο 77′ να αγγίζει την ανατροπή όμως το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπουργλόγλου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Απόλλωνα.

Αυτή η φάση αφύπνισε τους γηπεδούχους που στο 85′ πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ, όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ ο Μπαργκάν με το κεφάλι έδωσε ασίστ στον Παρσαντανιάν που με νέα κεφαλιά έκανε το 3-2 για τον  Απόλλωνα Ξάνθης, όμως πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε άμεσα η απάντηση του Άρη με τον Κουκουρίγκο στο 87′ να γίνεται κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής και  με σουτ να κάνει το 3-3 που έμεινε μέχρι το φινάλε του ματς.

Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον Άρη Πετεινού που έμεινε δεύτερος  με 10βαθμούς και το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται την ΑΕ Ξάνθης, ενώ ο Απόλλωνας Ξάνθης έφτασε τους 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει ακόμη ένα ντέρμπι μπροστά του παίζοντας με την Αναγέννηση στην Θαλασσιά

Διαιτητής τους αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Γιώργο Δρακίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Δ. Μπακάλογλου): Καλαϊτζής, Γκριγκοριάν, Σελβίδης Χ., Γατσέλος, Σελβίδης Γ., Αβραμίδης, Περτσανίδης, Φωτιάδης(8′ λ.τρ. Φραγκόπουλος, 78′ Μπαργκάν), Παρσαντανιάν, Κατσιλίδης, Μαρκοσιάν(60′ Ξιμιτίδης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Τ. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Σερίφογλου(46′ Καντηλάφτη), Δασκαλάκης, Παυλίδης, Θεοδωρίδης, Ρέβης, Νεανίδης, Πουτακίδης, Καμπουρίδης, Κουκουρίγκος, Θώμογλου(46′ Μπουρλόγλου)

Share it