Search

Τεχνικός Διευθυντής στην Ακαδημία του Ατρόμητου Τριαδίου ο Θάνος Χατζηαθανασίου!

Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα του ξανθιώτη προπονητή Θάνου Χατζηαθανασίου τη φετινή σαιζόν, καθώς πέρα απο τις υποχρεώσεις του με τον Ηρακλή οπού είναι βοηθός του Αλέκου Βοσνιάδη ο ξανθιώτης τεχνικός αναλαμβάνει και τον ρόλο  του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών του Ατρόμητου Τριαδίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θάνο Χατζηαθανασίου (βοηθός προπονητή) του Αλέκου Βοσνιάδη στην ομαδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, γνωστοποιεί η ποδοσφαιρική ομάδα Μ.Α.Σ Ατρόμητος Τριαδίου στα τμήματα των ακαδημιών της με την ιδιότητα του Τεχνικού Διευθυντή.
Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής ξεκίνησε την προπονητική απο την Ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης για να ακολουθήσει το μεγάλο άλμα στο Νέστο Χρυσούπολης οπού ο ξανθιώτης τεχνικός έκανε εξαιρετική δουλειά βοηθώντας τον σύλλογο της Χρυσούπολης στην επιστροφή στην Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η παρουσία του στην ομάδα Νέων του Ηρακλή, αυτή του Αχιλλέα Τριανδρίας και πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν έχοντας εξαιρετική πορεία στον Αγροτικό Αστέρα στο πλευρό του Νίκου Νεντίδη. Ενώ πέρσι ήταν στον πάγκο της Κέρκυρας στην Super League ως βοηθός του Αλέκου Βοσνιάδη”

Share it