Search

Πρώτη νίκη για τον Πανθρακικό! Έσπασε το αήττητο της Αναγέννηση Παγουρίων!

Με 3-0 επικράτησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός της Αναγέννησης Παγουρίων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν σε αυτή την νίκη, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενή τους και η πρώτη τους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού και μοιραία γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, μετά το δυνατό ξεκίνημα που είχαν πραγματοποιήσει.

Στο 12ο λεπτό ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ, όταν από την σέντρα του Θωμά, ο Γιάζος με το κεφάλι έκανε το 1-0. Στο 22′ ο Σαββιδάκης απόκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μέριτς, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αν εξαιρέσει κανείς τις προσπάθειες των Θωμά, Γρίβα και Μουρατίδη που δεν βρήκαν στόχο, δεν καταγράφηκε κάποια άλλη ευκαιρία.

Στο 41′ και το 52′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στις ανατροπές των Τοτονίδη και Λιόλιου, με τον ρέφερι να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί, ενώ στο 53′ απείλησαν για πρώτη φορά με το σουτ του Αθανάσαρου που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπόσκος. Στο 57′ το πλασέ του Ξενοδοχίδη πέρασε άουτ και στο 60′ ο Μουρατίδης με ωραία προσπάθεια και σουτ έκανε το 2-0.

Στο 67′ μετά την σέντρα του Τσορτανίδη, η προβολή του Γρίβα κατέληξε άουτ, στο 79′ ο Τοτονίδης δεν κατάφερε να τελειώσει καλά την φάση, ενώ στο 82′ ο Σαμαράς που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, έσπασε την μπάλα στον Μουρατίδη, που με ιδανικό τελείωμα έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Γιασάρη και Κίνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ Πανθρακικός (Γεμενετζής): Μπόσκος, Τσαγκαλίδης, Τσορτανίδης, Χασάν Μέριτς, Ζήκος, Γιάζος (68′ Καραγιαννίδης), Χατζηιωαννίδης, Θωμάς (35′ Γιαννακίδης), Γρίβας (72′ Σαμαράς), Μουρατίδης, Ξενοδοχίδης Η. (57′ Ξενάκης).

Αναγέννηση Παγουρίων (Μεμέτ Μεμέτ): Σαββιδάκης, Σβυντρίδης, Πολυμένοφ, Πολιτίδης, Μακρής, Μούλιος (75′ Νταλάκος), Λιόλιος (80′ Μυτιληναίος), Κωνσταντής, Αθανάσαρος (62′ Τσόγιας), Κεφής, Τοτονίδης.

 

Share it