Search

Γεγονός η πρώτη αλλαγή σε πάγκο ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης! Ο νέος τεχνικός της Κεσσάνης και τα παράπονα για την διαιτησία

Άμεσες ήταν οι εξελίξεις στην Κεσσάνη Ερασμίου μετά την βαριά ήττα απο τον Ερμή στην Μάνδρα, μια αναμέτρηση που έφερε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας αλλά και αλλαγή στον πάγκο της ομάδας.

Ο Αντώνης Μπαμπαλής γίνεται ο πρώτος προπονητής που αποχωρεί απο πάγκο ομάδας μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Γκούρτσα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή στον πάγκο της Κεσσάνης αναφέρει:

“Η Κεσσάνη Ερασμίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Μπαμπάλη τον οποίο ευχαριστεί για όσα πρόσφερε στον σύλλογο και στο Ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παράλληλα στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται για την συνέχεια του πρωταθληματος ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας Γιώργος Γκουρτσας ο οποίος έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του συλλόγου και του Μακεδονικου στην Γ Εθνικη.”

Όσον αφορά την ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τον Ερμή Μάνδρας αυτή αναφέρει:

“Επειδή πολλά μπορούν να γραφτούν μετά απο μια ήττα τα οποία πολλές φορές είναι πάνω σε εκνευρισμό , με ήρέμη σκέψη και πάνω απο όλα θέληση να ακουστεί μια άποψη η οποία μπορεί να “πεταχτεί” στο καλάθι των αχρήστων ή να εισακουστεί με΄τα το πέρας της 4ης αγωνιστικής και το τέλος του αγώνα με τον Ερμή Μάνδρα εκτός απο την αυτοκριτική που πρέπει να κάνουμε σαν ομάδα η οποία είναι επιτακτική , πρέπει επιτέλους να μπει παράλληλα και ένα stop σε όλα βλέπουμε απο μεριάς Διαιτησίας προς τις ομάδες και τα λάθη που γίνονται τα οποία δυστυχώς είναι τραγικά.

Θα ήταν κουραστικό να μπούμε σε μια ανάλυση των λαθών καθώς όυτε Διαιτητές είμαστε αλλά ούτε τηλεκριτικοί οι οποίοι αναζητούν δημοσιότητα των πέντε λεπτών.

Είναι κρίμα απλά να βλέπεις 18 ποδοσφαριστές να μονολογούν και να αναφέρουν την φράση”ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ” μετά το τέλος του αγώνα.

Η παραπάνω φράση απο μόνη της , ελπίζουμε να αποτέλεσει και την αφορμή να γίνουν και οι απαραίτητες ενέργειες ώστε επιτέλους να κάτσουν ολοι οι αρμόδιοι στο τραπέζι και να δούμε τι πραγματικά φταίει ώστε το ποδοσφαιρο του Νομού μας είναι υπό το μηδέν

Είναι καιρός να ξεφύγουμε απο την ημιμάθεια η οποία μας διακατέχει και να ανεβάσουμε το ποδόσφαιρο μας επίπεδο.

Η αυτοκριτική είναι αρετή και όχι υποχρέωση , με διάλογο και θέληση λύνονται όλα προς καλό όλων σε μια εποχή που ο ρομαντισμός για το άθλημα βρίκεται σε διαρκή φθίνουσα πορεία.

Οι οικογένειες δημιούργουνται μέσα λοιπόν απο τον διάλογο και όχι μέσα απο εξαιρέσεις Διαιτητών απο τους αγώνες της κάθε ομάδας.

Έτσι λοιπόν και με όσα αναφράφει στο φύλλο αγώνα ο Διαιτητής αναμέτρησης ζητάμε δημόσια την παραδειγματική τιμωρία των παραγόντων της ομάδας μας οι οποίοι δεν ήταν συνυφασμένη με το αθλητικό πνεύμα που διέπει το ποδόσφαιρο..

Το ζήτημα είναι το εξής όμως:Θα αναζητηθεί ποτέ η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη αυτών των ανθρώπων….???

Με εκτίμηση

Εκ μέρους του Δ.Σ της Κεσσάνης Ερασμίου

Ό ένας απο τους δύο παράγοντες οι οποίοι αναγράφονται σωστά στο φύλλο αγώνα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του

Β΄Αντιπρόεδρος του Συλλόγου

Καλαϊτζόγλου Νίκος”

Share it