Search

Photos: Πάτησε κορυφή ο Ορφέας Ξάνθης μετά τη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!

Στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο Ορφέας Ξάνθης μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, μετά τη νίκη της ξανθιώτικης ομάδας επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 2-1.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 6′ με υπέροχο γυριστό σουτ του Κώστα Ξαντινίδη πήρε κεφάλι στο σκορ. Μετά το γκολ η ομάδα της Ξάνθης έδειξε να αναζητά και δεύτερο χωρίς όμως κάτι αξιόλογο στην εστία του Αρβανίτη, με τους Εβρίτες να παίρνουν χώρο στο γήπεδο και στο 29′ να εκμεταλλεύονται ιδανικά λάθος της ξανθιώτικης άμυνας και με σουτ του Γκαϊδατζή να φέρνουν το ματς στα ίσια.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους καθώς ούτε η κεφαλιά του Ξαντινίδη που κατέληξε άουτ στο 37′ αλλά ούτε και αυτή του Χίντ Ιμέρ που έβγαλε πάνω στην γραμμή ο Δουρουγιδένης κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Αρβανίτη.

Στο δεύτερο η ομάδα της Ξάνθης μπήκε και πάλι δυνατά και και κατάφερε στο 55′ με σουτ του Χίντ Ιμέρ, με ασίστ όπως και στο πρώτο γκολ του Πασχαλάκη, να πάρει το προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι το φινάλε παρά της 1-2 καλές στιγμές των φιλοξενούμενων ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο τετ-α-τετ στο φινάλε του ματς με τον Μουμίνογλου.

Σπουδαίο αποτέλεσμα για τον Ορφέα Ξάνθης που με τους 10 βαθμούς που έφτασε έμεινε μόνος πρώτος και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Σαββατιάτικο τοπικό ντέρμπι με την Ασπίδα Ξάνθης. Παραμένει χωρίς πόντο ο Εθνικός που θα αναζητήσει την πρώτη νίκη της χρονιάς στο μεγάλο ματς με το Κόσμιο στην Αλεξανδρούπολη.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στόλης της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους Γκιόση(Θράκης) και Αναστασιάδης(Σερρών).

Ορφέας Ξάνθης (Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χίντ Ιμέρ(74′ Καραγκιόζης Γ.), Τορομανίδης, Ξαντινίδης(67′ Μουμίνογλου), Χαλίλ Ιμπράμ(46′ Μπουνταγκίδης), Πασχαλάκης(87′ Χατζήπαπας)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Φλώρος-Παπαράδης): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης(79′ Κολονέρος), Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Μαλτέζος, Γκουντενούδης(79′ Μαρασλής), Γκαϊδαντζης, Δεδελούδης(59′ Καρακασίδης), Σιδηρόπουλος(59′ Γκαβανόζης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share it