Search

Photos: Νίκησε την Ασπίδα στην Ξάνθη και έπιασε τριάδα ο Νέστος! Άντεξαν μέχρι την αποβολή οι γηπεδούχοι

Βαριά εντός έδρας ήττα υπέστη η Ασπίδα Ξάνθης, που ηττήθηκε με 0-4 απο το Νέστο Χρυσούπολης στο ΔΑΚ Ξάνθης.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά στεκόταν εξαιρετικά  μέχρι το 25′ μην επιτρέποντας στο Νέστο να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην εστία του Δεμένικου, που έκανε το ντεμπούτο του, όμως σε εκείνη το σημείο ο ρέφερι του αγώνα έδωσε φάουλ εκτός περιοχής και αποβολή στον Θεοφυλάκη καθώς έκρινε πως ήταν ο τελευταίο αμυντικός, μια απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα απο τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια του φάουλ στο 26′ ο Τζαμπέγια με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 0-1 για το Νέστο, που απο εκεί νο σημείο και  μετά πήρε τα ηνία του αγώνα απειλόντας με τους Ευθυμιάδη, Μελισσόπουλου και Τζαμπέγια μέχρι το φινάλε.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 47′ μετά απο λάθος της άμυνας ο Παύλος Καθάριος απο κοντά έκανε το 0-2, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αντιδράσουν όμως το σουτ του Κατσή στο 53′ σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Στο 60′ ο Νέστος πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων σε ένα…ξανθιώτικο γκολ μια ο Αλέξης Μελισσόπουλος πήρε την κάθετη του επίσης ξανθιώτη Λάζαρου Παπαδόπουλου και με ωραίο πλασέ νίκη τον Δεμένικο για το 0-3. Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να βρει τον τρόπο να σκοράρει όμως στην ποιο καλή στιγμή της με τον Μαλαδένη είδε τον Αθανασίου να έχει σωστή θέση. Ενώ στο φινάλε του αγώνα ο Εβρίτης Τζελέπης έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και  κατέληξε στα δίχτυα της ξανθιώτικης ομάδας για το 0-4

Βαριά ήττα για την Ασπίδα που στρέφει την προσοχή της στο τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα στο ΑΟΞ, ενώ ο Νέστος του ξανθιώτη τεχνικού Κυριάκου Κετσιεμενίδη με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά της δύο συνεχόμενες τεσσάρες έχει μπροστά του το ντέρμπι με την Καβάλα με την οποία ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλικίδης με βοηθούς τους Ραβικάλη και Χασιώτης  όλοι τους της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς):  Δεμένικος, Σαμαράς (80` Νταμπανλής), Ζώτος, Νικολούδης, Θεοφυλάκης, Δογανίδης(56` Μαλαδένης), Σαββόγλου, Παπαδόπουλος, Πεντεζίδης (27` Μερακλής), Κατσής (63` Ανδρέου), Χριστοφορίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊντανός, Αρετάς, Μκρτσιάν, Χούσινετς,  Παπαδόπουλος, Καθάριος (80` Γαβριήλ) , Νύκταρης, Ευθυμιάδης (63` Περσίδης), Μελισσόπουλος(84` Κογκελίδης), , Τζαμπέγια Φ. (77` Τζελέπης).

Share it