Search

Πήρε το ντέρμπι της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με Ζυγό η Βιστωνίδα και έπιασε τριάδα!

Σπουδαία νίκη σημείωσε , την πρώτη ουσιαστικά στο πρωτάθλημα μια και προηγήθηκε το άνευ αγώνα με το Μαγικό, η Βιστωνίδα που επικράτησε του Ηρακλή Ζυγού με 1-0 στο γήπεδο της Φελώνης, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης

Η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος έχοντας 2-3 πολύ καλές στιγμές καταφέρνοντας εν τέλει να πάρει το προβάδισμα με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Τουρατζίδη στο 40′.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα προσπαθώντας να ισοφαρίσουν, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 66′ όταν ο Κυριάκος Κωφφίδης κέρδισε πέναλτι, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο ίδιος βλέποντας όμως την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Μανιά. Η ομάδα του Ζυγού συνέχιζε να πιέζει μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να απειλούν με κόντρα επιθέσεις, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 89′ σε προσπάθεια του Φώτη Τζεβελέκη.

Σημαντική νίκη για την Βιστωνίδα που πέρα απο το τρίποντο παίρνει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κεσσάνη στο Εράσμιο, πρώτη ήττα φέτος για τον Ηρακλή Ζυγού που πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Κεντητή στον Ζυγό. Αμφότερες οι ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση  με 7 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κτίσης με βοηθούς τους Χασάν Κούλα και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη.

ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Ν. Ανθόπουλος): Μανιάς, Αραμπατζόγλου(50′ Τοπούζογλου), Κοσμίδης, Ταίρης, Τζεβελέκης Ζ., Μαμαλίγκατζης, Τζεβελέκης Φ., Γκαμπράνης(78′ Καραμανάβης), Μουστάκης(85′ Παπαδούδης), Τουρατζίδης, Τονικίδης(72′ Κυράπογλου)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Μπαξεβάνης(60′ Τσάνης), Τηλαβερίδης, Τιφτίκης, Ψαρόπουλος, Τσακιράκης(70′ Παπαδόπουλος), Μυλωθρός(46′ Τενεκές), Αρκούδας, Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφφίδης(75′ Στυλιάνιδης

 

Share it