Search

Νίκη Αλεξ/πολης: «Από υποσχέσεις χορτάσαμε, πρέπει να γίνει επιτέλους κάτι με το κλειστό γυμναστήριο»

Σε ανακοίνωση – καταγγελία για τα προβλήματα του κλειστού γυμναστηρίου «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και συγκεκριμένα για την οροφή που άρχισε και πάλι να στάζει, εξέδωσε η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Έβρου που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία των γυναικών, στην ανακοίνωση της αναφέρει πως «είναι εικόνες ντροπής στην Αλεξανδρούπολη του 2018 αυτές που βλέπουμε στο κλειστό της πόλης».

Η ανακοίνωση:

«Στην Αλεξανδρούπολη του 2018, αυτές οι εικόνες, μόνο ως εικόνες ντροπής μπορούν να χαρακτηριστούν…

Σε μια πόλη με ιστορία στο χώρο του βόλεϊ και όχι μόνο, σε μια πόλη που φιλοξενεί αγώνες και ομάδες από όλη την Ελλάδα, με τον Εθνικό να αγωνίζεται στην Α1 στο πρωτάθλημα της Volleyleague, με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών και πολυάριθμους άλλους συλλόγους να δραστηριοποιούνται σε άλλα αθλήματα όπως μπάσκετ, χάντμπολ κτλ, αυτές οι εικόνες δεν αρμόζουν….

Η έλλειψη γηπέδων, αγωνιστικών χώρων και υποδομών είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλανίζει τους πάντες και δυστυχώς παραμένει άλυτο εδώ και πολλά χρόνια… Είναι ντροπή στο μοναδικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης να μην έχει γίνει καμία ουσιαστική συντήρηση, καμία προσπάθεια αναβάθμισης του και με την πρώτη βροχούλα να στάζει η στέγη παντού με κίνδυνο τραυματισμού όσων βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο…

Οι φωτογραφίες είναι από το χθεσινό μας αγώνα με τη Σταυρούπολη Θεσ/νίκης και μαρτυρούν την τραγική κατάσταση… Πετσέτες παντού, με προπονητές και αθλήτριες να σκουπίζουν το πάτωμα εν ώρα αγώνα….
Από υποσχέσεις χορτάσαμε, από εξαγγελίες επίσης…
Ας γίνει επιτέλους κάτι από αυτά που ακούμε τόσα χρόνια!!!

Είμαστε η μοναδική πόλη της Θράκης (και ίσως όχι μόνο) που παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο και στερείται νέων εγκαταστάσεων και γηπέδων… ENOUGH IS ENOUGH!!!»

Οι φωτογραφίες που την συνοδεύουν:

Share it