Search

Pre Game: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης! (16:00 LIVE SportsAddict)

Βροχερή Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!

Τέταρτη αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια! Οι 12 μονομάχοι του πρωταθλήματος αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, μιας που η κούρσα της ανόδου και της παραμονής έχει ξεκινήσει για τα καλά. Συναρπαστικά παιχνίδια αναμένεται να παρακολουθήσουμε και σήμερα, τα οποία όπως και την περασμένη αγωνιστική θα μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Βεβαία ας κρατήσουμε μικρό καλάθι, καθώς ο καιρός προς το παρόν είναι βροχερός στον νομό Ροδόπης και αν η κατάσταση δεν αλλάξει δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και πρόβλημα με την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις και των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 15:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέσα από τον απολογισμό της, όπως επίσης και τα αποτελέσματα στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης στους πρώτους δύο ομίλους.

Πάμε να ξεκινήσουμε την βόλτα μας στα σημερινά παιχνίδια, αρχής γενομένης από τους Προσκυνητές. Εκεί όπου η Δόξα του Γιάννη Πουρλιάκα, υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα την πρώτη τους ήττα από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και μετά τις δύο ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, επιθυμούν σήμερα να κατακτήσουν το πρώτο τους τρίποντο. Απέναντι τους ο μαχητικός Σπάρτακος, ο οποίος για πολλούς αποτελεί ερωτηματικό για την σημερινή μέρα, για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει μετά από όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με την διακοπή του αγώνα με τον Σώστη και το τέλος της συνεργασίας με τον Μιχάλη Κακουλίδη. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν ο Κούσανδας που παραμένει τραυματίας, ο Γκαρνάκης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Δόξα και ο Γιαννόπουλος, ενώ για τους φιλοξενούμενους να πούμε πως θα παρουσιαστούν με υπηρεσιακό προπονητικό τιμ.

Στον Σώστη, στο σπουδαιότερο ίσως ματς της αγωνιστικής, η τοπική Δόξα υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, σε ένα από τα πιο κλασσικά τοπικά ντέρμπι της ΕΠΣ Θράκης. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν μέχρι στιγμής το απόλυτο, με την Δόξα να έχει για το τυπικό της υπόθεσης έξι βαθμούς, μέχρι την τελική ανακοίνωση της ΠΕ της ΕΠΣ Θράκης για τον αγώνα με τον Σπάρτακο. Ανέκαθεν σε τέτοια ματς δεν χωρούσαν προγνωστικά, πόσο μάλλον τώρα, που και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με φοβερό τρόπο την πορεία τους και αρνούνται να χάσουν. Αναμένεται να συμβεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι από το οποίο απόντες θα είναι ο Πυλαρινός για τον Σώστη και οι Βιόπουλος, Αντωνιάδης, Χουσεΐν Σαλήμ, Μπίνμπασι Αλή και Αχμέτ Φουρκάν για τον Ίασμο.

Η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος που διατηρεί επίσης το απόλυτο, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να βρίσκονται ουσιαστικά στην κορυφή και τους φιλοξενούμενους στην ουρά του πρωταθλήματος. Αμφότερες οι δύο ομάδες επιθυμούν την νίκη και το μόνο σίγουρο είναι, πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του Σιδηροχωρίου, ασχέτως της βαθμολογικής κατάταξης. Μοναδικός απών για την Δόξα ο Καρβουνιάρης, ενώ για τον Ορφέα θα λείψουν οι Μακίδης και Ιωάννου, με τα θετικά νέα για τον Γιώργο Μυστρίδη να έρχονται από τον Μυλωνά, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά σιγά σιγά τον τραυματισμό του και θα είναι διαθέσιμος για σήμερα.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο ΑΠΣ Πανθρακικός υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων! Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την μεσοβδόμαδη νίκη τους για τον θεσμό του Κυπέλλου και αναζητούν σήμερα την πρώτη τους νίκη και στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Αναγέννηση παραμένει αήττητη μετά από τρεις ματς, κάτι που θα προσπαθήσει να διατηρήσει και σήμερα κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει μοναδικό στόχο την νίκη. Αναμένεται να διεξαχθεί ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της αγωνιστικής, στο οποίο ο Κώστας Γεμενετζής δεν θα έχει απόντες, πλην του Πασσά που αποχώρησε από τον σύλλογο, ενώ μοναδικός αμφίβολος για τον Μεμέτ Μεμέτ είναι ο Ασλαμαζίδης.

Στην Γρατινή η Δόξα του Γιώργου Δίγκα φιλοξενεί τον Ορφέα Στρύμης. Οι γηπεδούχοι φαίνεται πως “στρώνουν” με την πάροδο των αγώνων ως ομάδα, παρουσιάζοντας σταδιακά όλο και καλύτερη εικόνα. Απέναντι τους σήμερα ο Ορφέας που μέσα σε μια δύσκολη έδρα θα αναζητήσει το πρώτο του φετινό θετικό αποτέλεσμα, αλλά και το πρώτο του τέρμα. Ο Νίκος Κυνηγόπουλος δεν υπολογίζει στους Παππά, Τσιακλίδη, Μακρή, Χαλβατζή, Λιόντο και Γκανούδη.

Τέλος στο Κοπτερό, σε ένα ακόμα αμφίρροπο ματς η Βιστωνίδα αντιμετωπίζει την Ελπίδα Σαπών. Οι γηπεδούχοι έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς μετά από 3 παιχνίδια έχουν πραγματοποιήσει ένα αρκετά θετικό ξεκίνημα, με αξιοσημείωτο γεγονός, πως είναι πλέον η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ. Από την άλλη η Ελπίδα έχει μόλις 1 βαθμό και απεναντίας δεν έχει σκοράρει ακόμα. Σήμερα ωστόσο επιστρέφει ο Αμέτ Ερκάν, ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία είχε αρχικά συμφωνήσει το καλοκαίρι, πριν την επιστροφή του στην Ελπίδα. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμού για τον Μουμίν Οντέρ, ενώ μοναδικός απών για τον Βασίλη Χαριτόπουλο θα είναι ο Ρούφος.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Δόξα Προσκυνητών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ορφέας Ξυλαγανής

ΑΠΣ Πανθρακικός-Αναγέννηση Παγουρίων

Δόξα Γρατινής-Ορφέας Στρύμης

Βιστωνίδα Κοπτερού-Ελπίδα Σαπών

Share it