Search

LIVE: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι 4η αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion, με την σελίδα μας να καλύπτει και τα σημερινά ματς, μεταφέροντάς σας  λεπτό προς λεπτό, με πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλα τα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018.

Με όλους τους αγώνες να ξεκινούν στις 16:00 το Sportsaddict θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των παιχνιδιών με τα γκολ και τους σκόρερ από όλα τα ματς. Το LIVE θα ανανεώνεται, όποτε υπάρχει αλλαγή σκορ σε κάποιο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να πατάτε είτε ανανέωση είτε F5.

Την σημερινή live ενημέρωση, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

 

Θυμηθείτε το Pre-Game της πρεμιέρας με όλα τα τελευταία νέα των 12 ομάδων!

 

Αναλυτικά οι αγώνες:

 

Γήπεδο Προσκυνητών: Δόξα Προσκυνητών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-2 (Τελικό)

Σκόρερ: /28′ Ματζιούνης, 85′ Σερδάρ Χατζί

Διαιτητές: Καραγιάννης, Γκιόσης, Μπαλάφας

 

Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-4 (Τελικό)

Σκόρερ: /15′ Κάρδαρης, 42′ Ρομπέρ, 67′ Δραγανίδης, 73′ Γιαννακιτσίδης

Διαιτητές: Χαμαλίδης, Τζιώτζιος, Καρακασίδης

 

Γήπεδο Νέου Σιδηροοχωρίου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ορφέας Ξυλαγανής 3-0 (Τελικό)

Σκόρερ: 58′ Κεφαλούκος, 82′ (πεν),90′ Βάσκος/

Διαιτητές: Χούσκογλου, Τομαράς, Πανταζής

 

ΔΑΚ Κομοτηνής: ΑΠΣ Πανθρακικός-Αναγέννηση Παγουρίων 3-0 (Τελικό)

Σκόρερ: 12′ Γιάζος, 60′,82′ Μουρατίδης/

Διαιτητές: Δρακίδης, Γιασάρης, Κίνας

 

Γήπεδο Γρατινής: Δόξα Γρατινής-Ορφέας Στρύμης 3-3 (Τελικό)

Σκόρερ: 36′ Καμζέλας, 45+1′,82′ Μορφακίδης/4′ Σάββα, 66′ Χατζηγεωργίου, 73′ Νίτας

Διαιτητές: Λάπατας Δημητριάδης, Κοτσαρίδης

 

Γήπεδο Κοπτερού: Βιστωνίδα Κοπτερού-Ελπίδα Σαπών 1-0 (Τελικό)

Σκόρερ: 47′ Αραμπατζής Γ./

Διαιτητές: Χαρίτσης, Δανδανίδης, Μωραΐτης

Share it