Search

Το τρίτο ημίχρονο της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης! Οι σκόρερ των 23 γκολ και η βαθμολογία

Με συνολικά 23 τέρματα να σημειώνονται, 3 νίκες φιλοξενούμενων, 2 γηπεδούχων και στο ματς της ημέρας που έγινε στη Νεάπολη να λήγει ισόπαλο με 3-3 έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Αναγέννηση Θαλασσιάς ήταν η μόνο εκ των πρωτοπόρων που συνέχισε νικηφόρα κάνοντας το 4χ4, με τον Πετεινό στο ματς της ημέρας να έρχεται ισόπαλος με τον Απόλλωνα. Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η Βιστωνίδα επί του Ζυγού, ενώ σπουδαίες νίκες πέτυχαν Κεντητή και Ερμής Μάνδρας. Τέλος μεγάλο διπλό πέτυχε το Δροσερό στην έδρα του Εχίνου σε ένα ματς πάντως που δεν έλειψε η μικρο-ένταση

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΔΩ

Την μετάδοση των σημερινών αγώνων αλλά και την βαθμολογία που ακολουθεί προσέφεραν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Το Μεζεδοπωλείο Πεύκα σε περιμένει στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 για να γίνει η καθημερινή σας απόλαυση με γευστικούς μεζέδες και πλούσιο σε αρώματα τσίπουρο και ότι άλλο επιθυμείτε, όλα από διαλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και τις καλύτερες τιμές. Τι περιμένεις μια επίσκεψη θα σε πείσει

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(4 αγωνιστικές)

1. Αναγέννηση Θαλασσιάς   12(16-2)

2. Άρης Πετεινού  10(10-4)

3. Ηρακλής Ζυγού  7(15-2)**

-. Εχίνος Σπορ  7(8-5)

-.  Κεντητή   7(7-5)

-.  Βιστωνίδα  7 (2-4)

7. Απόλλων Διομηδείας  6(2-5)

-. Φίλιππος Δροσερού  6(4-8)

9. Ερμής Μάνδρας   5(4-5)

10. Απόλλων Ξάνθης  4(9-10)

-. Άτλας Σελίνου  4(6-8)

12.  Κεσσάνη Ερασμίου  3(3-11)

13. ΑΕ Ξάνθης   0(3-20)

14. Αστέρας Μαγιού    -*

*Έχει μηδενιστεί και αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα.

** Ο Ηρακλής Ζυγού ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2

Share it