Search

Νίκη πεντάδας των Νέων της Ξάνθης που πήραν το πρώτο διπλό της χρονιάς στην Λιβαδειά!

Νίκη που την ανεβάζει στην πέμπτη θέση,  προσωρινά, πήραν οι Νέοι της Ξάνθης που επικράτησαν με 2-0 του Λεβαδειακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας, πανηγυρίζοντας το πρώτο διπλό της χρονιάς μετά την ήττα στο Περιστέρι και την ισοπαλία στην Λαμία.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή σκοράροντας απο μια φορά σε κάθε ημίχρονο έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης όντας καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Η ομάδα Κ19 της Ξάνθης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 39′  με σουτ του Στράτου Γράβα, ενώ στην επανάληψη και  ποιο συγκεκριμένα στο 55′ ο Χρήστος Παχούμης σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του για το 0-2

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 11 βαθμούς(3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα) ανεβάζοντας παράλληλα το σερί των αήττητων αγώνων της στα 5 ματς. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Χουλιάρας με βοηθούς τους Ιωάννου και Νέγρη της ΕΠΣ Εύβοιας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Ποδάρας (70′ Μωυσίδης), Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Γιανναράκης, Γράβας, Τσάπαρης, Γκατζόγιας, Τσιλιγγίρης, Φάκης (80΄Σπυριδωνίδης), Φροσύνης (50′ Παχούμης).

Share it