Search

Συνεχίζεται η ενίσχυση στους Προσκυνητές! Οι τέσσερις που θα φορούν στο εξής την φανέλα της Δόξας!

Από εκεί που στα μέσα καλοκαιριού είχαν αποχωρήσει σχεδόν άπαντες από το περσινό ρόστερ και η τύχη της φετινής Δόξας Προσκυνητών ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό, η ομάδα του Γιάννη Πουρλιάκα απαριθμεί αυτή τη στιγμή πάνω από 25 ποδοσφαιριστές!

Η Δόξα, στην οποία σίγουρα θα υπάρχουν παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο, πραγματοποίησε πρόσφατα τέσσερις ακόμη προσθήκες. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Σίψα, Γρηγόρη Διγενάκη (αριστερά), Δημήτρη Κατσιάκο και Κώστα Καλαϊτζάκη (δεξιά).

Ο πρώτος, ο οποίος πραγματοποιεί από φέτος τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αμπελακιακό Σαλαμίνας ως μεσοεπιθετικός, ενώ ο δεύτερος προέρχεται από τα Χανιά και την Δόξα Παχιανών, στο παρελθόν όπως διακρίνετε και στην φωτογραφία αγωνίστηκε και στην μεικτή της ΕΠΣ Χανίων, αγωνίζεται ως στόπερ, ενώ στο εξής θα φοιτά στο τμήμα Νομικής του ΔΠΘ.

Έπειτα ο Κατσιάκος, φορούσε μέχρι πρότινος την φανέλα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου, ενώ τέλος ο Καλαϊτζάκης αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και ανήκε στο ρόστερ της ομάδας Νέων του Εργοτέλη.

Σημαντικές κινήσεις για την Δόξα Προσκυνητών, που δυναμώνει ακόμα περισσότερο για την συνέχεια, την στιγμή που πέραν των ελεύσεων, είχαμε και την αποχώρηση του Πατούλια.

Share it