Search

Ο απολογισμός της 3ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 20 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Μόνος του στην κορυφή πλέον ο Κομψάτος Πολυάνθου, νέα νίκη για το Ατσάλι Αρχοντικών, πρώτο τρίποντο για τον Ηρακλή Σαπών, ισοπαλίες σε Εκτενεπόλ και Αγιοχώρι.

ΑΕ Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου 0-5

Μετά την δική του εύκολη νίκη με 0-5, αλλά και το ρεπό του Αετού Μίσχου, ο Κομψάτος Πολυάνθου βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης. Η ομάδα του Φώτη Κωνσταντινίδη έφυγε με το διπλό από την έδρα της ΑΕ Κομοτηνής, χάρις στα τέρματα των Ξενοδοχίδη, Σαλή Χουσείν, Παρασκευόπουλου και Στυλιανίδη, ενώ είχαμε και ένα αυτογκόλ.

Πόντος Κομοτηνής-ΑΟ Αρσακείου 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Πόντος Κομοτηνής και ΑΟ Αρσακείου μετά από ένα συναρπαστικό ματς. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

ΑΣ Αγιοχωρίου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-2

Ισόπαλο με 2-2 έληξε και το παιχνίδι του ΑΣ Αγιοχωρίου με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Ναζούφ Ν. και Ναζήρ Ν. σκόραραν για τους γηπεδούχους, Ογουσιάν Σαλήχ και Απασλάν Ταχσίν τα τέρματα των ασπρόμαυρων.

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-Ατσάλι Αρχοντικών 1-3

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε το Ατσάλι Αρχοντικών που επικράτησε με 1-3 της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου. Μανάβ Ισμαήλ Σερχάτ, Κιουτσούκ Χουσείν Μεμέτ και Χασάν Ερδέμ πέτυχαν τα τέρματα των νικητών, ενώ το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Σαρακατσάνης.

Ηρακλής Σαπών-Ένωση Ασωμάτων 3-0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ηρακλής Σαπών. Η ομάδα του Σάκη Τσιπλακίδη επικράτησε με 3-0 της Ένωσης Ασωμάτων χάρις σε χατ-τρικ που σημείωσε ο Νικηφορίδης.

Ρεπό: Αετός Μίσχου

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 3 αγωνιστικές.

Share it