Search

Έβρος: Συνελήφθη Κροάτης διακινητής, ύποπτος για εξτρεμιστική δράση

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον η μαζική διακίνηση μεταναστών από τα χερσαία σύνορα της χώρας μας, που υποτίθεται ότι φυλάσσονται πιο εύκολα από τα θαλάσσια-Στην Αλεξανδρούπολη συνελήφθη ένας Κροάτης ύποπτος και για εξτρεμιστική δράση.

Το πρόβλημα έχει γίνει καθημερινό και εξαιρετικά έντονο και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πράγματι κανείς δεν ξέρει ανάμεσα στους διακινητές και στους διακινούμενους τι άτομα βρίσκονται και με τι πεποιθήσεις και τι σκοπούς.
Στην Αλεξανδρούπολη αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν την περασμένη Δευτέρα έναν 39χρονο Κροάτη, διότι όπως προέκυψε, εφοδίασε τρεις παράνομους μετανάστες με τρία πλαστά διαβατήρια Ευρωπαϊκών Χωρών, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Το συγκεκριμένο άτομο που χαρακτηρίζεται από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ως …«φανατικός μουσουλμάνος», φέρεται να είχε τεθεί υπό παρακολούθηση των κροατικών Αρχών για πιθανή εξτρεμιστική δράση. Οι ελληνικές Αρχές δεν έχουν κάτι άλλο σε βάρος του, αλλά το γεγονός ότι είχε τραβήξει τα «βλέμματα» των κροατικών Αρχών δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίο σημειώνει σε ρεπορτάζ του το news247.

Share it