Search

Ο απολογισμός της 3ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 16 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Ο Μέγας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπυ με τον Πανθρακικό, εκτός έδρας νίκες κατέκτησαν Κοπτερό, Γρατινή και Σιδηροχώρι, ενώ διακόπηκε το παιχνίδι στους Αγίους Θεοδώρους!

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη 2-3 (διακόπηκε)

Εκτός γηπέδου θα κριθεί η τύχη του αγώνα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων με την Δόξα Σώστη. Ο αγώνας διακόπηκε στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου, μετά από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στον δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης, σε μια φάση που δεν προμύνηε ότι επρόκειτο να συμβεί κάτι τέτοιο. Το φύλλο αγώνα ήταν αρκετά βαρύ για τους γηπεδούχους, τους οποίους περιμένει βαριά τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης, ενώ σίγουρα θα κληθούν σε απολογία και στελέχη της ομάδας. Στα καθαρά αγωνιστικά το ματς ήταν συναρπαστικό. Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Στρουγκώνη, που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή χάρις τα τέρματα των Κόγιου και Καραχρυσάφη στο 28′ και το 37′ αντίστοιχα. Η Δόξα ισοφάρισε σε 2-2 στο 44′ με τον Καραπάτσιο, ενώ τελικά έκανε και αυτή από την πλευρά της την ανατροπή στο 55′ με τον Κελεσίδη, για το 2-3.

Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-3

Σε ένα ντέρμπυ από τα παλιά η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έφυγε με το διπλό από τους Προσκυνητές επικρατώντας με 1-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10′ με τον Αθανασιάδη, ενώ στο 65′ έκαναν το 0-2 με τον Παππού. Στο 67′ ο Παρασκευόπουλος μείωσε σε 1-2, για να έρθει ο Βάσκος στο 85′ να γράψει το τελικό 1-3, σκοράροντας κόντρα στην προηγούμενή του ομάδα.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΑΠΣ Πανθρακικός 2-1

Από όλα είχε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το οποίο βάφτηκε γαλανόλευκο. Αναλυτικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι ΕΔΩ!

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Γρατινής 0-3

Την πρώτη της νίκη πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα η Δόξα Γρατινής, νικώντας με 0-3 τον Ορφέα Ξυλαγανής, που παραμένει χωρίς βαθμό. Ο Μορφακίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 16′ και με το δεύτερο τέρμα του στο 18′, έβαλε από νωρίς τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του, για να έρθει ο Λεγάτος στο 80′ να πετύχει το τελικό 0-3.

Αναγέννηση Παγουρίων-Ελπίδα Σαπών 0-0

Ήταν το μοναδικό παιχνίδι της αγωνιστικής στο οποίο δεν σημειώθηκε γκολ. Αναγέννηση και Ελπίδα μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας, με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι και τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν τον πρώτο τους βαθμό.

Ορφέας Στρύμης-Βιστωνίδα Κοπτερού 0-1

Με τον ίδιο τρόπο, όπως και την περασμένη αγωνιστική, η Βιστωνίδα Κοπτερού κατάφερε να κερδίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σε ένα παιχνίδι που όπως κυλούσε μέχρι και τα τελευταία λεπτά, όποιος θα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που το βρήκαν, με τον ίδιο τρόπο όπως και στο ματς με τον Ορφέα Ξυλαγανής, δηλαδή με μια κεφαλιά από στημένη φάση, του Αλεξακούδη, στο 85ο λεπτό.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it