Search

Χωρίς ρεύμα ο σύλλογος ΑμΕΑ στο παλιό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης περνάει το κτιριακό συγκρότημα του Παλιού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τα γραφειοκρατικά θέματα της αλλαγής αυτής. Θύματα των αλλαγών καθεστώτος… οι σύλλογοι που στεγάζονται σε αυτό. Χθες μεταξύ των συλλόγων που βρέθηκαν χωρίς ρεύμα….ήταν και ο σύλλογος ΑμΕΑ που στεγάζεται εκεί!

Οι σύλλογοι αρχικά θα πρέπει να επικαιροποιήσουν το αίτημα τους για παραμονή στο χώρο όμως οι αλλαγές αυτές δε θα είναι όπως φαίνεται οριστικές αφού κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κτίριο σε δεύτερο χρόνο θα αλλάξει και πάλι καθεστώς και θα δοθεί για χρήση στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου!

Για το θέμα ρωτήθηκε το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτροβιτς στην εκπομπή “Οι Απέναντι” στον Δέλτα fm, με την Κική Ηπειρώτου και τον Γιώργο Πανταζίδη, ο οποίος όμως δήλωσε…άγνοια για την εξέλιξη αυτή! Ανέφερε πάντως ότι αν περάσει στην Π.Ε Ενότητα τελικά, τα χρήματα για ανακαίνιση είναι πολλά και δεν υπάρχουν, άρα δεν τίθεται άμεσο θέμα για τους συλλόγους.

Αντιθέτως άτομα στους συλλόγους λένε ότι έχουν ενημερωθεί από “επίσημα χείλη” για την παραχώρηση σε μερικούς μήνες στην Π.Ε Έβρου…

Όπως είναι λογικό η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει τεράστια αβεβαιότητα στους συλλόγους, πόσο μάλιστα όταν ο σύλλογος που προσφέρει βοήθεια στα άτομα με αναπηρίες στην περιοχή μας… έχει μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα….

Πηγή: Alexpoli.gr

Share it