Search

Σενάρια για ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον “εξαφανισμένο” στην Ξάνθη Πέτρο Ορφανίδη!

Τι και αν στην Ξάνθη φαίνεται να μην τον υπολογίζουν ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, Πέτρος Ορφανίδης είναι στο «στόχαστρο» των αετών της Λισαβόνας οι οποίοι παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του.

Ποιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της «Sportime», η έλευση των «αετών» στην Ελλάδα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν περιορίστηκε μόνο σε αγωνιστικά πλαίσια, καθώς είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρονται από την ελληνική αγορά.

Οι δευτεραθλητές Πορτογαλίας θέλουν να κάνουν άνοιγμα στην χώρα μας μετά την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και άλλη μια περίπτωση την οποία παρακολουθούν στενά είναι αυτή του διεθνή με την Εθνική Ελπίδων. Με τις μεταγραφές που έχει κάνει από την Ελλάδα να βγαίνουν πετυχημένες, η Μπενφίκα φαίνεται να έχει στραμμένο το βλέμμα της στη χώρα μας για νέους υποψήφιους στόχους. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο 22χρονος μέσος της Ξάνθης, Πέτρος Ορφανίδης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έγινε και πρόταση από την μεριά των Πορτογάλων με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, κάτι που πάντως δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται απο την Ξάνθη που περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνή ξανθιώτη χαφ.

Share it