Search

Photos: Κερδίζει ακόμα και στην κακή του μέρα ο Μέγας που πείθει! Ήττα εν μέσω διαμαρτυριών για τον Πανθρακικό που πάλεψε!

Γαλανόλευκο βάφτηκε το ντέρμπυ της 3ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου να επικρατεί με 2-1 του ΑΠΣ Πανθρακικού!

Σε ένα κακό ματς από πλευράς θεάματος, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχισαν να προηγηθούν, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Ο Μέγας απάντησε άμεσα , με το πρώτο μέρος να κλείνει ισόπαλο και το ματς να ολοκληρώνεται τελικά με νικητή τον Μέγα, χάρις το φάουλ του Γιαννακιτσίδη. Ο Ίασμος ήταν ελαφρώς ανώτερος, σε ένα παιχνίδι που γενικά πήγε στην δύναμη, είχε δυνατές μονομαχίες, κόκκινες και πολλή ένταση και σε τελική ανάλυση κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Μετά την σέντρα του Γρίβα, ο Χατζηιωαννίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον “Πάνθραξ”, με ένα σεντερφορίσιο γκολ στο 10′. Ο Μέγας έγινε για πρώτη φορά απειλητικός στο 18′ με το σουτ του Καλογρανά που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 23′ μετά την σέντρα του Ρομπέρ, ο Παγώνης με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας ισοφάρισε σε 1-1. Στο 62ο λεπτό ο Γιαννακιτσίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-1, στο 67′ το πλασέ του Γρίβα κατέληξε στα χέρια του Μπαϊράμ, ενώ στο 87′ η κεφαλιά του Σιδηρόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ντέρμπυ με..σχεδόν τα όλα του, αφού αν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και το θέαμα ήταν καλύτερο, θα μιλούσαμε για ένα παιχνίδι που θα θυμόμασταν για πολύ καιρό. Ο Μέγας πείθει ότι φέτος είναι έτοιμος να καταφέρει, ό,τι δεν κατάφερε τις προηγούμενες χρονιές, αφού ακόμα και χθες που έκανε την χειρότερη εμφάνισή του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, κατέκτησε την νίκη. Από την άλλη ο Πανθρακικός, όχι μόνο δεν παραπαίει, όπως κάποιοι σπεύδουν να σχολιάσουν, αλλά απεναντίας, παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα, ξεχνώντας την ήττα με την Δόξα Σώστη, παρουσιάζοντας το νεανικό, ντόπιο στοιχείο στην σύνθεσή του, που άπαντες περίμεναν να δουν και έρχεται να υπενθυμίσει πως θα παλέψει μέχρι τέλους κάθε ματς.

Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για τα δύο τέρματα που δέχθηκαν, υποστηρίζοντας πως στο πρώτο προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Ρομπέρ και στο δεύτερο πως δεν έγινε ποτέ το φάουλ, από το οποίο προήλθε το τέρμα του Ιάσμου, σε δύο δύσκολες φάσεις, για τις οποίες δεν μπορούσε να προκύψει άμεσο συμπέρασμα, σε αντίθεση με τα όσα επίσης απολύτως σχολιάστηκαν. Επίσης να τονίσουμε πως αμφότερες οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω των αποβολών του Ντεμιρτσίδη με απευθείας κόκινη στο 64′ και αυτής του Ηλία Ξενοδοχίδη στο 67′ με δεύτερη κίτρινη, σε δύο φάσεις οι οποίες αμφισβητήθηκαν επίσης απο τις δύο  ομάδες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγιάννης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Κοτσαρίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου(Μπαχαρίδης):  Μπαϊράμ Ισμαήλ, Κάρδαρης, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας (22′ Ντεμιρτσίδης), Γιαννακιτσίδης (81′ Μεχμέτ Νετζατί), Καλογρανάς, Παγώνης (90+1′ Γεωργαμλής), Δραγανίδης, Ρομπέρ.

ΑΠΣ Πανθρακικός (Γεμενετζής): Πουλακίδας, Ξενοδοχίδης Η., Τσορτανίδης, Χασάν Μέριτς, Ζήκος, Βελή Μεμέτ Χακάν, Θωμάς (86′ Παπαδόπουλος), Γιάζος (75′ Ξενάκης), Ξενοδοχίδης Γ. (65′ Μουρατίδης), Γρίβας, Χατζηιωαννίδης (86′ Παύλου).

Share it