Search

Photos: Η κλήρωση του 8ου Φιλανθρωπικού πρωταθλήματος Πολιτιστικών Συλλόγων μπάσκετ!

Πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών και Συλλόγου Φαρμακοποιών Ξάνθης η κλήρωση του 8ου Φιλανθρωπικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης

Στην κλήρωση οπού το παρών έδωσε και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Δέσποινα Παρτσαλίδου, προλόγισε ο Μπάμπης Κυρλίδης ενώ ακολούθως τον λόγο πήρε η Επιτροπή του πρωταθλήματος που απαρτίζεται απο τους Χαρά Τσακίρη, Ανέστη Αντωνιάδη και Αντώνη Κασαρτζίδη, με την τριμελή επιτροπή να θέτει επί τάπητος τα όσα κατάφερε το πρωτάθλημα στις προηγούμενες διοργανώσεις αλλά και προτάσεις για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του. Εκεί τέθηκαν αρκετά σημαντικά ζητήματα που θα αναλυθούν σε επόμενη ανάρτηση.

Οι ημερομηνίες και  τα γήπεδα των αγώνων θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες, το φετινό πρωτάθλημα με την συμμετοχή 15 συλλόγων θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου. Στην πρώτη φάση θα παίξουν όλες οι ομάδες μεταξύ τους σε 15 αγωνιστικές, με την πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας να συνεχίζει με τα play off και τους υπόλοιπους 7 να συνεχίζουν στο Κύπελλο.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχουμε:

Πρόσκοποι – Αιμοδότες

Οδρύσσες – Απίθανοι

Παιχτούρες – “Ο Ψηλορείτης”

Ανεπρόκοποι – Λεπενιώτης

Ξενιτεμένοι – Απόλλων Διομηδείας

Γέφυρα – Απαράδεκτοι

Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές Ξάνθης – Άτλας Σελίνου

Ρεπό: Κατασκηνωτές

Share it