Search

Photos: Τα είχε όλα εκτός απο γκολ το ντέρμπι του Άρη Αβάτου με την Καβάλα!

Παιχνίδι που θύμιζε…παρτίδα σκάκι ήταν αυτό μεταξύ του Άρη Αβάτου και της Καβάλας στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τις δύο ομάδες σε ένα ματς γεμάτο πάθος και ένταση να μένουν στο 0-0 ενώ δεν έλειψαν και τα…παρατράγουδα τόσο πριν όσο κατά την διάρκεια του ματς αλλά και με το φινάλε αυτού.

Το παιχνίδι είχε ένταση, φοβερό πάθος απο τις δύο ομάδες, αλλά όχι θέαμα σε ένα ματς που κρεμόταν σε τεντωμένο σχοινί χωρίς καθόλου φάσεις. Η πρώτη ουσιαστικά σημαντική φάση του αγώνα έγινε στο 37′ όταν ο διαιτητής Τζουμαλάκης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γεμιστό που έπεσε στο έδαφος με τον Σερραίο ρέφερι να θεωρεί πως έπεσε για να πάρει πέναλτι και έτσι τον τιμώρησε για θέατρο. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα της Ξάνθης και με το ματς να έχει συχνές διακοπές δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, ενώ η μόνο αξιοσημείωτη στιγμή που άναψε τα “αίματα” ήταν στο φινάλε του πρώτου μέρους όταν  οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μίλλερ σε σουτ του Γιατσίνοβιτς, με τον ρέφερι του αγώνα και τον βοηθό του να δείχνουν συνέχεια καθώς έκριναν πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό στην φάση. Με τους ξανθιώτες στην συνέχεια της φάσης να φτάνουν κοντά στην πρώτη τους τελική όμως ο Τουμανίδης πρόλαβε τον Κοτόπουλο πριν γίνει επικίνδυνος.

Στην επανάληψη το ματς ήταν κακό, με…υποψίες φάσεων απο τις δύο ομάδες. Μοναδική πραγματική φάση του αγώνα αυτή του 81′ όταν ο Δόντσος βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ του πέρασε πάνω απο το δοκάρι του Δήμιζα με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Στο τελευταίο σφύριγμα της λήξης υπήρξαν κάποιες αντεγκλήσεις απο τις δύο πλευρές με το φινάλε να βρίσκει τους παίκτες της Καβάλας να χειροκροτούν τους περίπου 150 φίλους τους που ταξίδεψαν στην Ξάνθη απο την Καβάλα και τους γηπεδούχους παρουσία του Προέδρου της ομάδας Ηλία Κοτόπουλου και σύσσωμου του τεχνικού τιμ να μαζεύεται στο χώρο του κέντρου για να χειροκροτήσουν τον κόσμο της Ξάνθης που σε ακόμη ένα ματς έδωσε βροντερό παρών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζουμαλάκης με βοηθούς τους Κρυωνά και Αναστασιάδη της ΕΠΣ Σερρών

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αρης Αβάτου(Γ. Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σιχλοιμίρης(83` Γκέκας), Δόντσος, Κοτόπουλος(75` Μελισσόπουλος), Σαρηγιαννίδης(89` Ζήνωνος), Λαζαρίδης(64′ Βαφειάδης)

ΑΟ Καβάλα(Π. Δερμιτζάκης):  Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος(83` Μπαρέτας, Ψάλτης 58` Κέρθι , Γεμιστός, Γιατσβίνοβιτς 90` Τόσκας , Βαλαβανόπουλος 65` Αδαμάκης.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

 

Share it