Search

«Πικρή» πρεμιέρα με ΟΦΝΙ, πολλά όμως τα οφέλη για Κύκλωπες

Την ήττα με το βαρύ 34-10 από την νταμπλούχο Ελλάδας Νέα Ιωνία γνώρισαν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας χάντμπολ των γυναικών οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Σε ένα παιχνίδι που λίγα μπορεί να σχολιάσει κάποιος για το αγωνιστικό του κομμάτι, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, οι Κύκλωπες μπορούν να κρατήσουν αυτόν τον αγώνα σαν οδηγό για τους επόμενους, έτσι ώστε να βελτιώσουν πράγματα. Πάντως, τα αρκετά αβίαστα λάθη, το άγχος και η διαφορά στην ποιότητα όπως αναφέραμε και πιο πάνω οδήγησαν την εβρίτικη ομάδα στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΝΙ έκανε το παιχνίδι του και έχοντας σε εξαιρετική μέρα την Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου στο τέρμα, έφτασε σε μία άνετη επικράτηση. Χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο πήρε και η μικρή αδερφή της Μάγδας, Νικολίνα, με τις δύο αθλήτριες να καταχειροκροτούνται από τον κόσμο κατά την παρουσίαση των ομάδων, καθώς αμφότερες ξεκίνησαν από το σωματείο του Έβρου.

Πριν την έναρξη του αγώνα η Μάγδα Κεπεσίδου παρέλαβε το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας της σεζόν 2017-18 στη Θράκη, μετά από ψηφοφορία των συντακτών του SportsAddict.gr (θυμηθείτε εδώ).

Τα 5λεπτα: 1-2, 1-5, 3-8, 3-13, 4-15, 4-18 (ημίχρονο), 5-21, 6-24, 7-26, 7-29, 7-31, 10-34 (τελικό).

Συνθέσεις:

Κύκλωπες Αλεξ/πολης (Χαραλαμπίδης): Μπαλασούδη, Χαριτίδου, Σμαρλαμάκη, Νικόλοβα 5, Σαββαλάκη Α. 1, Σαββαλάκη Δ. 1, Παρασκάκη, Λαμπροπούλου 1, Λαμπίδη, Σιαρβαρλή, Χωρινού, Καλαϊτζή – Δελήα, Σολακούδη 2, Βαρσάμη, Μιχαηλίδου.

ΟΦ Νέας Ιωνίας (Ζιβούλοβιτς): Κεπεσίδου Μ. 1, Μανιά 2, Φράγκου 1, Παπανικολάου 7, Καρέλα 3, Μακρή, Μάγκου 1, Κεπεσίδου Ν. 1, Διακογιάννη 2, Κοντοστεργίου 1, Σαραντάκου 4, Κόβιτς 2, Χρονοπούλου 6, Στουγιαννίδου 3.

 

Share it