Search

Κόστισαν τα αμυντικά κενά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Βελτιωμένος στην επιθετική λειτουργία, αλλά χειρότερος στο μεσοαμυντικό κομμάτι εμφανίστηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στη Χρυσούπολη, στο ματς κόντρα στον τοπικό Νέστο. Το τελικό 4-2 αντικατοπτρίζει και την εικόνα του ματς με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του Σάκη Παπαράδη και του Μιχάλη Φλώρου (με τον δεύτερο να ενεργοποιείται ποδοσφαιρικά μετά από μία τριετία και να είναι στην αποστολή μάλιστα στο σημερινό ματς, αλλά χωρίς να αγωνιστεί) κατάφεραν να προηγηθούν αρκετά νωρίς στο σκορ με το τέρμα του Δεδελούδη στο 10′. Το προβάδισμα δεν έμεινε για πολύ όμως στα… πόδια των ποδοσφαιριστών του Εθνικού αφού δέκα λεπτά αργότερα ο Φίλιππος Τζαμπέγια έκανε το 1-1. Ο ποδοσφαιριστής του Νέστου είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του και της ομάδας του, αλλά είδε τον Αρβανίτη στις καθυστερήσεις να του αρνείται το γκολ.

Το ημίχρονο “βγήκε” για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με το σκορ στο 1-1, αλλά η αδυναμία των φιλοξενούμενων να κυκλοφορήσουν την μπάλα (με τον Πατσιώρα να έχει καλύτερη εικόνα σ’  αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού) έγινε μεγαλύτερη. Παράλληλα, η μεσοαμυντική λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο επιδεινώθηκε με τον Νέστο Χρυσούπολης να βγάζει αρκετές ευκαιρίες παρά το γεγονός πως ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης στερούταν τα βασικά του φορ. Στο 50′ ο Εθνικός δέχτηκε την προειδοποιητική βολή -και πάλι- απ’ τον Φ. Τζαμπέγια και λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά, με τα τέρματα δύο ποδοσφαιριστών με καταγωγή ή παρελθόν απ’ τη Θράκη. Ο Καθάριος έκανε στο 52′ το 2-1, με τον Μελισόπουλο στο 56′ να δίνει “αέρα” δύο γκολ στην ομάδα του. Το τεχνικό δίδυμο με κινήσεις απ’  τον πάγκο προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του Εθνικού, αλλά ούτε οι αλλαγές μετέβαλαν την κατάσταση. Στο 78′ η ομάδα της Χρυσούπολης κατάφερε να φτάσει στο 4-1, με τον Εθνικό το μόνο που να καταφέρνει να είναι να κάνει το 4-2 με τον Γκαϊδατζή στο 82′.

Συνθέσεις:

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης: Αθανασίου, Μαϊντάνος, Αρέτας (82΄ Νύκταρης), Χούσινετς, Μκρτσιάν, Καθάριος (Τζελέπης), Τζαμπέγια Φ., Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος, Γκουτσίδης (86′ Κουκελίδης), Ευθυμιάδης (32′ Περσίδης).

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Παπαράδης-Φλώρος): Αρνανίτης, Δορουγιδένης, Λύμπερης (73′ Μαρασλής), Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Μαλτέζος, Τσαχιρίδης (82′ Γεωργαντζόπουλος), Γκαϊδατζής, Δεδελούδης (65′ Κολονέρος), Καρακασίδης (46΄ Σιδηρόπουλος Σ.).

Share it