Search

Πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών για τους Έφηβους της Ξάνθης που είχαν δοκάρι και χαμένο πέναλτι!

Την πρώτη εντός έδρας βαθμολογική απώλεια είχαν  οι Έφηβοι της Ξάνθης που παρότι έπαιξαν μονότερμα την Λαμία, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι αλλά και χαμένο πέναλτι στο 67′ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League,στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια

Οι γηπεδούχοι στο α ‘μέρος είχαν δοκάρι με το φάουλ του Γκαρνέτα και καλές στιγμές με τους Νιαζήφογλου, Μπαζοΐδη, Κοτόπουλο, όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με φάουλ στο 41’ με σκόρερ τον Νικολόπουλου. Στο 55′ ο Μανίσογλου με σουτ που κόντραρε σε αντίπαλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 σε ένα ημίχρονο όπου οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη είχαν ευκαιρίες με τους Τσιπούρα στο 64′, Τσιτσεκίδη στο 67′ και το χαμένο πέναλτι του Κοτόπουλου (απέκρουσε ο τερματοφύλακας). Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται μόνη στην 1η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γκοντόλια και Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Δήμος, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Νιαζήφογλου, Κωσταρέλης (85′ Χασάνογλου), Μπαζοΐδης (46′ Μολώνης), Δημητριάδης (46′ Τσιπούρας), Γκαρνέτας, Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης (85′ Ασήμογλου).

Share it