Search

Με απουσίες στο Κιλκίς ο ΠΑΟΚ Κοσμίου! Η αποστολή των ασπρόμαυρων!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Κοσμίου για το εκτός έδρας ματς με τον Αλέξανδρο Κιλκίς!

Ο Σάββας Αϊβαζης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καρασιούνα και Νάνο και τον τιμωρημένο Ζάγγουλο, για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκονται οι Ράπτης, Δημοσθένους και Φιλιππίδης ενώ εκτός έμειναν επίσης Βουλγαρίδης και Κυριακόπουλος! Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κοσμίου:

“Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση στο Κιλκίς με τον τοπικό Αλέξανδρο. Το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στον τομέα της τακτικής αλλά και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Αρκετές απουσίες για τον ΠΑΟΚ ενόψει της 3ης αγωνιστικής καθώς εκτός προπονήσεων παρέμειναν οι τραυματίες Καρασιούνας και Νάνος, ο οποίος δεν ξεπέρασε 100% τον τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα με το Ορφανό. Τιμωρημένος είναι ο Τιμόθεος Ζάγγουλος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ο Διονύσης Κυριακόπουλος ζήτησε άδεια λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, η οποία φυσικά έγινε δεκτή.

Οι 19 “εκλεκτοί” λοιπόν του Σάββα Αϊβάζη για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι οι: Δεληγιάννης, Κεχαγιάς, Ράπτης, Πλασταράς, Δημοσθένους, Τάτσιος, Τριαντός, Τζατζανάς, Λεβεντέλης, Βούλγαρης, Ταχτσόγλου, Φανιάδης, Γιαννακόπουλος, Ξενάκης, Φιλιππίδης, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Στοΐνοβιτς, Μαυράκης.

Share it