Search

Διακόπηκε στις καθυστερήσεις το Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη! Έρχεται βαριά τιμωρία για τους γηπεδούχους!

Δεν τελείωσε ποτέ ο αγώνας του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων κόντρα στην Δόξα Σώστη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Συγκεκριμένα στο 90+1′ και ενώ το σκορ ήταν στο 2-3 υπέρ των φιλοξενούμενων, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του SA, ο Κόγιος των γηπεδούχων αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα, κατόπιν υπόδειξης του πρώτου βοηθού της αναμέτρησης κ. Ντελή, στον ρέφερι της συνάντησης κ. Χούσκογλου. Σε εκείνο το χρονικό σημείο το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά, με διαμαρτυρίες των παραγόντων του Σπάρτακου που εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου, προς τους δύο ρέφερι.

Αφού όλα έδειχναν πως τα πνεύματα ηρεμούν, πως ο καθένας βρίσκεται στην θέση του και ο Κόγιος είχε πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια και το ματς ήταν έτοιμο να ξεκινήσει, ο Χρήστος Κακουλίδης, φαίνεται να έχει πει κάτι και πάλι στον πρώτο βοηθό του αγώνα, ο οποίος συνομίλησε με τον διαιτητή, με τον τελευταίο να βγάζει την απευθείας κόκκινη κάρτα και σε αυτόν τον παίκτη του Σπάρτακου. Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν και πάλι, οι παράγοντες και ο πάγκος του Σπάρτακου εισήλθαν και πάλι εντός του αγωνιστικού χώρου και κινήθηκαν απειλητικά, όπως φαίνεται να αναγράφεται και στο φύλλο αγώνα, προς το μέρος του πρώτου βοηθού.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Αϊχάν Χούσκογλου, οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, χωρίς να ακουστεί το τριπλό σφύριγμα της λήξης, ανακοινώνοντας λίγη ώρα αργότερα την απόφασή του για οριστική διακοπή της αναμέτρησης! Να τονίσουμε και να καταστήσουμε σαφές πως σύμφωνα πάντα με τις αξιόπιστες πληροφορίες του SA, δεν υπήρχαν φαινόμενα βιαιοπραγίας, δεν “έπεσε ξύλο”, όπως ανέφεραν άλλα ΜΜΕ και επίσης δεν υπήρχε εισβολή φιλάθλων εντός του γηπέδου.

Πλέον είναι αυτονόητο πως η ομάδα του Σπάρτακου, όσο και όσοι ενεπλάκησαν στο συμβάν θα κληθούν σε απολογία. Η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, που πιθανότατα θα κριθεί υπαίτια από την Π.Ε. της ΕΠΣ Θράκης για την διακοπή του αγώνα, κινδυνεύει με μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι και με αφαίρεση τριών βαθμών από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα και δύο από τον επόμενο!

Share it