Search

Photos: Μοναδικές στιγμές για τους παίκτες του Άρη Αβάτου που επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Ερασμίου

Διαφορετικό ήταν το πρωινό της Παρασκευής(12/10) για τους παίκτες του Άρη Αβάτου, καθώς έστω και με μικρή καθυστέρηση, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η ομάδα του Αβάτου συμμετείχε στην ημέρα σχολικού αθλητισμού.

Αντιπροσωπεία της ξανθιώτικης ομάδας αποτελούμενη απο τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Δόντσο, Πάρη Κοτόπουλο και Δημήτρη Εφεντόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μπόσβελη επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Ερασμίου αποδεχόμενη με μεγάλη  χαρά την πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου.

Εκεί παίκτες και Γενικός αρχηγός αφού μίλησαν με τους μικρούς μαθητές για την ιστορία της ομάδας και την παρουσία πολλών παιδιών της περιοχής σε αυτήν, παίζοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι ερωτήσεων απ’ όπου 7 παιδιά κέρδισαν προσκλήσεις για τους γονείς τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα στο ΑΟΞ, ενώ έδωσαν δώρο σε κάθε παιδί ένα αρωματικό μπρελόκ της ομάδας. Μάλιστα η ομάδα του Αβάτου δώρισε και τρεις μπάλες ποδοσφαίρου στο σχολείο έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν οι μαθητές.

Ακολούθως οι τρεις ποδοσφαιριστές του Αβάτου έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους μαθητές του Γυμνασίου,  προκαλώντας ενθουσιασμό τόσο στα παιδιά που έπαιξαν αλλά και στα υπόλοιπα που παρακολουθούσαν. Με αυτό τον τρόπο έκλεισε ένα πολύ όμορφο πρωινό για τους παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας που έζησαν μια πολύ όμορφη εμπειρία, με τα συναισθήματα να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά για Κοτόπουλο και Εφεντόπουλο έχοντας υπάρξει μαθητές στο Γυμνάσιο του Ερασμίου.

Share it