Search

Φιλικό διπλό για Εθνικό στην Κομοτηνή, ανησυχεί για Ρενάν η Α.Ε.Κ. (video)

Τη νίκη με 3-1 σετ επί της ΑΕ Κομοτηνής πέτυχε ο Εθνικός Αλεξ/πολης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην έδρα της πρώτης.

Αυτή ήταν η δεύτερη επικράτηση των Εβριτών επί της Α.Ε.Κ. για φέτος, έστω και σε φιλικό επίπεδο, με την ομάδα του Ηλία Κρεούζη να έχει νικήσει πάντως στο ματς του League Cup, το οποίο είναι και το μοναδικό επίσημο μεταξύ των δύο θρακιώτικων ομάδων μέχρι στιγμής.

Το φιλικό σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου κεντρικού της Κομοτηνής Ρενάν Σάντος Περέιρα. Στο ζέσταμα και μετά από κάποια επίθεση ο Ρενάν έπεσε με δύναμη στο τερέν και παραπονέθηκε πως δε μπορεί να κουνήσει τη μέση του. Έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Η ακτινογραφία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό αλλά ο αθλητής συνεχίζει να έχει τα ίδια συμπτώματα και αισθάνεται ενόχληση στην αναπνοή του. Κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του και το πρωί της Παρασκευής θα κάνει αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα σετ: 1-3 (23-25, 25-13, 23-25, 22-25)

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κρεούζης): Δαλακούρας Κ., Δαλακούρας Α., Νουράνγκουα, Χριστόφας, Δαλδαβερένης, Μπουφίδης / Αρχοντούδης (λ), Μπανιώτης (λ), Ανδρεάδης, Καβαραζής, Παπαγεωργίου, Παπαδάκος, Μπερτασόνι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Στρούγκαρ, Τουράνιανιν, Γκμίτροβιτς, Φρίσεν, Ριζόπουλος, Χατζόπουλος / Κοντοστάθης (λ), Βλαχόπουλος, Χρηστουηλίας.

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα από το ματς:

Share it