Search

Ο κομβικός ρόλος του Ανδρέα Χρηστίδη στην διεξαγωγή του 2ου Διασυλλογικού και η καινοτόμα πρόταση για Μουσείο Αθλητισμού στην Ξάνθη!

Μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο το κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” ετοιμάζεται σιγά σιγά να βάλει τα καλά του καθώς στις 3-4 Νοεμβρίου θα υποδεχτεί ακόμη μια πολύ σημαντική διοργάνωση.

Ποιο συγκεκριμένα μετά απο πρωτοβουλία του Ανδρέα Χρηστίδη και του συλλόγου “Βασίλης Ορέστης” η πόλη της Θράκης εξασφάλισε  την διεξαγωγή του 2ου Διασυλλογικού πρωταθλήματος ΕΤΑΒΕ στο “παλατάκι” της. Με τον Ανδρέα Χρησίδη να αναλαμβάνει και τον ρόλο του συντονιστή, έχοντας και την εμπειρία απο συνεχής παρουσίες σε μεγάλα τουρνουά σε Ελλάδα και εξωτερικό όντας και εκ των Ομοσπονδιακών τεχνικών της ΕΤΑΒΕ.

Πέρα όμως απο τον ρόλο του συντονιστή ο Ανδρέας Χρηστίδης προχώρησε και σε μια καινοτόμα πρόταση για δημιουργία Μουσείου Αθλητισμού της Ξάνθης στο “Φίλιππος Αμοιρίδης”, γράφοντας: “ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Ο ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΞΑΝΘΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΙΔΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ.”

Στην ανάρτηση του για την μεγάλη γιορτή που έρχεται στην πόλη της Ξάνθης ανέφερε χαρακτηριστικά:

Σε ένα στάδιο στολίδι 5.000 θέσεων το
“Φίλιππος Αμοιριδης”,στην Πόλη με τα
χίλια χρώματα, την Ξάνθη,φιλοξενειται το 2ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα 
Τaekwondo διοργάνωσης της ΕΤΑΒΕ,Ένωση Ταεκβοντο Βορ.Ελλαδος, στις 3 και 4 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικων /
Εφήβων Νεανίδων & Παίδων Κορασίδων / ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ.
150 Σύλλογοι με περισσότερους από 800 αθλητές.
Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες μηνών,η ΕΤΑΒΕ ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ κατάφεραν, ώστε να έρθει η μεγάλη αυτή διοργάνωση στην πόλη μας.
Το ρόλο του συντονιστή ανέθεσαν στον
κο.Χρηστιδη Ανδρέα ,ο οποίος όπως είπε, θα φροντίσουμε να κάνουμε μια πρώτου μεγέθους διοργάνωση σε κάθε επιπεδο,τόσο στο οργανωτικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.
Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε θεσμό, τουλάχιστον αν όχι κάθε χρόνο, αλλά κάθε δύο Χρόνια,ο Νοέμβρης να είναι ο Μήνας, που θα γιορτάζει το TAEKWONDO στην Πόλη μας.
Όλοι κατανοούμε τις τεράστιες οικονομικές ανάσες που επωφελείται η κάθε πόλη όταν προάγει τον αθλητικό τουρισμό.
Σας περιμένουμε και σας Καλώς ορίζουμε στην Ξάνθη

Share it