Search

Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 19 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με νίκες συνέχισαν Πολύανθος και Μίσχος, ισοπαλία είχαμε στον Κάλχα, πρώτοι βαθμοί για Αρχοντικά και Αρσάκειο.

ΑΟ Αρσακείου-ΑΕ Κομοτηνής 5-1

Την πρώτη του νίκη στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης πανηγύρισε η νεοσύστατη ομάδα του ΑΟ Αρσακείου, που επικράτησε με 5-1 της νεανικής ΑΕ Κομοτηνής! Τα τέρματα των τυπικά γηπεδούχων, σε ένα ματς που διεξήχθη στο γήπεδο των Σαπών, σημείωσαν οι Δελής, που σκόραρε δις, Γρηγοριάν, Μουζαΐτ και Μεχμέτ Καφετζί, ενώ το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Ορχάν Χαλήλ.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου 0-3

Εύκολη νίκη πέτυχε ο πρωτοπόρος μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικής Κομψάτος Πολυάνθου, επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Τα τέρματα της ομάδας του Φώτη Κωνσταντινίδη πέτυχαν οι Στογιαντσάκης, Παρασκευόπουλος και Στυλιανίδης.

Ατσάλι Αρχοντικών-ΑΣ Αγιοχωρίου 4-1

Τους πρώτους του βαθμούς συγκέντρωσε το Ατσάλι Αρχοντικών μετά το 4-1 επί του Αγιοχωρίου. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ένωση Ασωμάτων-Αετός Μίσχου 1-2

Πολύ καλό ξεκίνημα πραγματοποιεί στην φετινή κούρσα ο Αετός Μίσχου, αφού έφτασε τους έξι βαθμούς, φεύγοντας με το διπλό από τους Ασώματους. Παπαθέος και Σεμερτζί Μπερκάι σκόραραν για τον Αετό, ενώ ο Αχμέτ Η., ήταν εκείνος που σκόραρε για την γηπεδούχο Ένωση.

Αναγέννηση Ποντίων Θρυορίου-Ηρακλής Σαπών 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν στο γήπεδο του Κάλχα Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και Ηρακλής Σαπών. Ο Σαρακατσάνης ήταν ο σκόρερ της Αναγέννησης, που κατέκτησε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της ιστορίας της, ενώ ο Νικηφορίδης πέτυχε το τέρμα του Ηρακλή.

Ρεπό: Πόντος Κομοτηνής

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 2 αγωνιστικές.

Share it