Search

Νίκη Αλεξ/πολης: «Άδεια τα γήπεδα – Απών ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης»

«Είναι λυπηρό όμως σε μια εποχή που ο αθλητισμός πρέπει να αποτελεί πυξίδα για τους νέους, να παίζουν τα παιδιά μας σε άδεια γήπεδα, ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης να λάμπει διά της απουσίας του από την προσπάθεια αυτή (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), και εμείς ως γονείς να είμαστε αδιάφοροι!!!».

Τα παραπάνω αναφέρονται μεταξύ άλλων στο post που ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης 11/10 στην σελίδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης στο facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Ας μιλήσουμε λίγο για τη Νίκη!!!

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης υπάρχει ως ομάδα από το 1981 και κάνει αισθητή την παρουσία της εδώ και 37 χρόνια έχοντας συμμετάσχει σε όλες τις εθνικές κατηγορίες!

Η Νίκη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, διοικείται από μια ΟΜΑΔΑ ανθρώπων, με πρόεδρο το Σίμο Χαρπαντίδη, των οποίων μέλημα είναι η προβολή του αθλήματος και η προσέλκυση νέων κοριτσιών στο χώρο που στο μέλλον θα επανδρώσουν τη γυναικεία ομάδα, η οποία καταγράφει αξιόλογη πορεία με πολλές επιτυχίες!!! Δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση, δεν είναι παιδότοπος!!! Δεν κάνουμε γιορτούλες μπαλνταφάν και πάρτυ!!!

Όλα τα έσοδα από τις Ακαδημίες της επαναεπενδύονται στη γυναικεία ομάδα, τη μοναδική σε ολόκληρη τη Θράκη με ενεργό δράση στην Α2 αλλά και στα υπόλοιπα αγωνιστικά μας τμήματα που συμμετέχουν σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της περφέρειας μας, με ότι αυτό συνεπάγεται! Στα παιδιά της Νίκης δίνουμε στόχους και όραμα και σ’αυτούς τους γονείς απευθυνόμαστε!

Στους γονείς που δε θέλουν τα παιδιά τους να δουν το βόλεϊ ως πυροτέχνημα αλλά ως μέσον για να ξεπεράσουν τα όρια τους, να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό, να αναπτύξουν το αίσθημα της ομαδικότητας, το πνεύμα συνεργασίας και να μάθουν να μην τα παρατάνε ποτέ!!!Τους δίνουμε κίνητρο ώστε να θέλουν να μαθαίνουν και να βελτιώνονται γιατί στη Νίκη υπάρχει συνέχεια, μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα και να παίξουν στο μέλλον σε υψηλότερο επίπεδο!!!

Όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα έχουν διακρίσεις και αυτό δεν είναι τυχαίο!!! Οι αντιπαλότητες και ο αθέμιτος ανταγωνισμός δεν είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν!! Οι κόντρες και οι διαμάχες, αν μη τι αλλο, υποβαθμίζουν το επίπεδο, υποδαυλίζουν το άθλημα και μας κρατάνε όλους πίσω!!!

Η Νίκη είναι εδώ ενωμένη και δυνατή και διεκδικεί αυτό που της αξίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ!!! Είναι λυπηρό όμως σε μια εποχή που ο αθλητισμός πρέπει να αποτελεί πυξίδα για τους νέους, να παίζουν τα παιδιά μας σε άδεια γήπεδα, ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης να λάμπει διά της απουσίας του από την προσπάθεια αυτή (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), και εμείς ως γονείς να είμαστε αδιάφοροι!!!

Παρ’όλα αυτά, ένα είναι βέβαιο, εμείς εδώ στη Νίκη θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε χωρίς κρότο και θόρυβο!!! Θα είμαστε πάντα εδώ και θα επιδιώκουμε να ακουγόμαστε μόνο μέσα από τις επιτυχίες μας!!!»

Share it