Search

Η ανάλυση του Foxbet για το Χίμκι – Ολυμπιακός

Ντεμπούτο στη φετινή Euroleague κάνει απόψε ο Ολυμπιακός στη Μόσχα, όπου φιλοξενείται από τη Χίμκι. Δείτε τα προγνωστικα μπασκετ του Foxbet και πως θα προσεγγίσουμε στοιχηματικά το παιχνίδι.

Χίμκι Μόσχας

Πέρυσι ήταν άτυχη γιατί έπεσε πάνω στη συμπολίτισσά της ΤΣΣΚΑ στα πλέι-οφ και έμεινε εκτός φάιναλ-φορ. Φέτος θα κυνηγήσει το παραπάνω βήμα η ομάδα του Μπαρτζώκα. Πριν το ξεκίνημα της σεζόν λίγοι την υπολογίζουν και αυτό μόνο καλό κάνει στην νεαρότερη (ηλικιακά…) ομάδα της διοργάνωσης με μόλις 21 χρόνια ζωής. Η ομάδα στην οποία κάνει κουμάντο ο Αλεξέι Σβεντ είναι μεν… προβλέψιμη με τον διεθνή Ρώσο στο παρκέ αλλά και συνάμα απρόβλεπτη αν βρει ρυθμό. Φέτος “ψώνισε” παίκτες με προϋπηρεσία στο ΝΒΑ (Μίκεϊ) αλλά και την Α1 (Πράδερ, Κρόκερ) μεγαλώνοντας το βάθος στον πάγκο της περισσότερο από την περσινή σεζόν.

Ολυμπιακός

Κατ’ αρχήν τα αγωνιστικά νέα αφού ο Κώστας Παπανικολάου ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας στη Μόσχα αφού προπονήθηκε κανονικά μετά από 20 μέρες απουσίας λόγω τραυματισμού. Λογικά πάντως μετά από τόσες χαμένες προπονήσεις δεν θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πέραν αυτού ο μόνος απόντας θα είναι ο φόργουορντ Αγραβάνης. Οι ερυθρόλευκοι προβλημάτισαν στην προετοιμασία αφού είχαν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους μέσα στα ματς. Εχουν… θέμα στην άμυνα ειδικά κόντρα σε πιο αθλητικές ομάδες (σαν τη Χίμκι δηλαδή…) ενώ επιθετικά δεν έχουν ακόμη αυτοματισμούς, λογικό με τέσσερις νέους ξένους στο ρόστερ.

Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός την προηγούμενη σεζόν (Φεβρουάριος 2018) είχε γνωρίσει στη Μόσχα τη 2η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα της ευρωπαϊκής του ιστορίας από τη Χίμκι. Έχει πολλά να αποδείξει σε αυτό το ματς, πλην όμως δείχνει ακόμη ανέτοιμος, ασύνδετος και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Ο άσος της Χίμκι καλύπτοντας το χάντικαπ η πιο σοφή επιλογή.

Share it