Search

Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό  10 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Διπλασίασαν τις νίκες τους Ιάσμος, Παγούρια, Σιδηροχώρι και Σώστης, ενώ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Βιστωνίδα Κοπτερού. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για Προσκυνητές αυτή την φορά με την Γρατινή που πήρε τον πρώτο της βαθμό.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 1-0

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που κέρδισε με 1-0 τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Σε ένα ματς που το ενδιαφέρον έμεινε αμείωτο μέχρι τέλους οι γηπεδούχοι κέρδισαν την νίκη χάρις το τέρμα του Βάσκου στο 53′.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Σώστη 0-2

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο και ιδανικότερο ξεκίνημα για την Δόξα Σώστη, που έφυγε με το διπλό από το ΔΑΚ επικρατώντας με 0-2 του ΑΠΣ Πανθρακικού. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Πυλαρινό στο 7′ και τον Στρουγώνη στο 43′ να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Δόξα Γρατινής-Δόξα Προσκυνητών 1-1

Ισόπαλες με 1-1 αναδέιχθηκαν Δόξα Γρατινής και Δόξα Προσκυνητών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 40′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μορφακίδη, ενώ η ομάδα του Γιάννη Πουρλιάκα ισοφάρισε στο 65′ με το ωραίο τέρμα με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τροκάνα.

Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-3

Εμφατική νίκη του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου επί της Ελπίδας Σαπών με 0-3. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ!

Βιστωνίδα Κοπτερού-Ορφέας Ξυλαγανής 1-0

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο και η Βιστωνίδα Κοπτερού, που επικράτησε του Ορφέα Ξυλαγανής με 1-0, με τον Αλεξακούδη να πετυχίνει με κεφαλιά το νικητήριο τέρμα στο 60′.

Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Στρύμης 1-0

Το 2/2 πραγματοποίησε η Αναγέννηση Παγουρίων! Η ομάδα του Μεμέτ Μεμέτ πραγματοποιεί και φέτος εξαιρετικό ξεκίνημα, κάμπτωντας αυτή τη φορά την αντίσταση και του Ορφέα Στρύμης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κωνσταντής, που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, στο 39ο λεπτό του αγώνα!

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it