Search

Χαριτόπουλος: “Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα”! Μπαχαρίδης: “Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ενενηντάλεπτο”!

Την δική τους άποψη για το μεγάλο ματς της αγωνιστικής κατέθεσαν στο SA οι προπονητές της Ελπίδας Σαπών και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, Βασίλης Χαριτόπουλος και Νίκος Μπαχαρίδης, μετά το διπλό του Μέγα στις Σάπες.

Βασίλης Χαριτόπουλος: “Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη. Για σαράντα λεπτά περίπου που ήμασταν τακτικά καλοί δεν κινδυνεύσαμε, αφού στην παρούσα φάση αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μας, επειδή ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, αυτό που δεν μου άρεσε, είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε σχεδόν καθόλου. Αυτή η ομάδα δεν είναι συνηθισμένη να παίζει έτσι και δεν είμαστε συνηθισμένοι και στο να χάνουμε, για αυτό και θα πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος για την νίκη. Αυτό με ανησύχυσε, θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε στην συνέχεια, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και αυτά τα παιδιά χρειάζονται στήριξη, αφού είναι μια νεανική ομάδα. Θα αφήσουμε πίσω μας αυτές τις δύο ήττες και βλέπουμε την συνέχεια.”

Νίκος Μπαχαρίδης: “Πιστεύω σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ενενηντάλεπτο, κερδίσαμε δίκαια μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Α’ Ερασιτεχνική και με έναν άνθρωπο απέναντι, τον κύριο Βασίλη Χαριτόπουλο, που τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Έγινε ένα καλό παιχνίδι από εμάς πιστεύω, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή η εικόνα των Σαπών θα συνεχίσει για πολύ έτσι και στην πορεία η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αγωνιστικότητα και την σοβαρότητα που έχουν δείξει στα δύο πρώτα παιχνίδια, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που πήραμε και κοιτάμε την συνέχεια.”

Share it